ΕΛΛΑΔΑ

Θρασύτατη κλοπή από κατάστημα στην Καλλιθέα (ΒΙΝΤΕΟ)

θρασύτατη-κλοπή-από-κατάστημα-στην-κα-56727

Τις εισπράξεις μια ολόκληρης εβδομάδας εξαφάνισε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με σχεδόν μαγικές κινήσεις και πολύ θράσσος μια γυναίκα υποδυόμενη την πελάτισσα προ ημερών από κατάστημαστην Καλλιθέα.

Όμως για κακή της τύχη, αναζητείται ήδη από την Αστυνομία καθώς όλες οι κινήσεις της έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η δράστις ύψους περίπου 1,62 και ηλικίας μεταξύ 35-40 ετών, αλλά και όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά της φορώντας μεγάλα γυαλιά και μαντήλι στο κεφάλι. Αλλοιώνει μέχρι την φωνή και την ομιλία της, επιχειρώντας να επικοινωνήσει δήθεν σε μια ακατάληπτη διάλεκτο, σπασμένα Ελληνικά ή με νοήματα ώστε να πείσει τα θύματα της ότι δεν γνωρίζει την γλώσσα.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ξάφρισε από κατάστημα επί της οδού Χαροκόπου φάκελλο με 800 ευρώ μπροστά στα μάτια της ιδιοκτήτριας του καταστήματος. Όπως δήλωσε η ιδιοκτήτρια τα χρήματα προέρχονταν από τις εισπράξεις και προορίζονταν για την εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της επιχείρησης.
Θρασύτατη…
Πιό συγκεκριμένα, η δράστις πλησιάζει προς το ταμείο ζητώντας από την ιδιοκτήτρια ένα προϊόν. Βγάζει μερικά χαρτονομίσματα για να πληρώσει, η καταστηματάρχης της επιστρέφει τα παραπάνω χρήματα και κρατάει ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ το οποίο βάζει σε έναν φάκελλο με αρκετά ακόμα χρήματα και στην συνέχεια αφήνει τον φάκελλο επάνω στο γραφείο σε σημείο που θεωρεί ότι τον έχει ασφαλίσει…
Χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο, η «χρυσοδάκτυλη» κλέφτρα με απόλυτη ψυχραιμία και με μελετημένες κινήσεις δείχνει δήθεν στην καταστηματάρχη ένα έγγραφο ζητώντας πληροφορίες αλλά με σκοπό να της αποσπάσει την προσοχή, ενώ ταυτόχρονα κρύβει με το έγγραφο από το οπτικό πεδίο της ιδιοκτήτριας του καταστήματος τον φάκελλο με τα χαρτονομίσματα…

xarokopou-800-evro-01

Σε κλάσματα δευτερολέπτου με ταχυδαχτυλουργική μαεστρία με τα δυό της δάχτυλα εξαφανίζει τον φάκελλο με τα 800 ευρώ και ύστερα από λίγο χάνεται στα γύρω στενά.

Η θρασύτατη κλέφτρα σύμφωνα με τις μαρτυρίες καταστημαρχών τις τελευταίες ημέρες κινούνταν στην περιοχή της Χαροκόπου.

Δείτε…

kallitheaonline.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου