ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρία οδηγού ταξί για την εξαφάνιση του 13χρονου Θανάση

μαρτυρία-οδηγού-ταξί-για-την-εξαφάνισ-70983

Το θρίλερ της εξαφάνισης του 13χρονου Θανάση από το Χαμόγελο του Παιδιού όπου διέμενε είναι σε εξέλιξη, καθώς έχουν περάσει πάνω από 24 ώρες από τη στιγμή που χάθηκε. Η μαρτυρία του οδηγού ταξί.

Το 13χρονο αγόρι είχε μεταφερθεί στο Περιστέρι τον Ιούλιο του 2014 όταν απομακρύνθηκε από το ακατάλληλο οικογενειακό του περιβάλλον.

Ο Θανάσης έφυγε από το σπίτι του για το φροντιστήριο αγγλικών, χωρίς να πάρει χρήματα από τον κουμπαρά του και χωρίς να πάρει μπουφάν, ενώ ήταν πολύ χαρούμενος καθώς περίμενε την προγραμματισμένη ομαδική δραστηριότητα με τα υπόλοιπα παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Αυτό, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, απομακρύνει το ενδεχόμενο φυγής του παιδιού.

Η μαρτυρία ταξιτζή

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, ένας οδηγός ταξί επικοινώνησε με την αστυνομία και είπε ότι ο ίδιος μετέφερε το παιδί από το Περιστέρι στο Γαλάτσι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Όπως είπε το παιδί του ζήτησε να το μεταφέρει στο Γαλάτσι και εκεί το παρέλαβε μία γυναίκα. Ο ταξιτζήςε εμφανίστηκε σίγουρος, ότι το παιδί που μετέφερε ήταν ο μικρός Θανάσης.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο Γαλάτσι και βρήκαν τον πατέρα και τη γιαγιά του παιδιού. Και οι δύο όμως είπαν πως το παιδί δεν κατέληξε σε εκείνους. Ωστόσο, στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν και άλλοι συγγενείς.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου