ΕΛΛΑΔΑ

Κατάθεση-φωτιά «καίει» τον αγγειοχειρουργό για τη δολοφονία της μεσίτριας

κατάθεση-φωτιά-καίει-τον-αγγειοχει-73373

Καταπέλτης είναι ο συνάδελφος του αγγειοχειρουργού που κατηγορείται για τη δολοφονία 36χρονης μεσίτριας τον περσινό Απρίλιο μέσα στο δημόσιο νοσοκομείο, ο οποίος καταθέτει σήμερα.

Ο αγγειοχειρουργός του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης στην κατάθεσή του από το πρωί στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης έχει δηλώσει: «Δεν χρειάζεται αναισθησία η σκληροθεραπεία, ούτε εμείς χρησιμοποιούμε αναισθητικά. Γι αυτό είναι οι αναισθησιολόγοι. Εάν εμένα μου ζητούσε ασθενής αναισθησία, θα τον απέρριπτα (έδιωχνα)», είπε καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου για το πώς χειρίστηκε το περιστατικό με την άτυχη μεσίτρια. «Είναι λάθος να κάνει μέθη ο αγγειοχειρουργός, βλέπετε πού καταλήγει. Δεν θα μπλέξει ποτέ ο αγγειοχειρουργός με αναισθησία. Κάνουμε επεμβάσεις αλλά χωρίς αναισθησία. Η σκληροθεραπεία δεν είναι επέμβαση, είναι θεραπεία».
Απαντώντας στην ερώτηση εάν σε θεραπείες για τους κιρσούς χρειάζεται να ξεγυμνωθεί ο ασθενής απάντησε αρνητικά.

Αναφερόμενος στον χώρο όπου δόθηκαν τα αναισθητικά στην 36χρονη είπε ότι η αίθουσα της πρώην μαιευτικής κλινικής ήταν η πλέον ακατάλληλη. «Ήταν γιαπί, δεν είχε εξοπλισμό, ήταν σκοτεινά, γεμάτο σκόνη», είπε, προσθέτοντας πως είχε ενημερωθεί για την επίσκεψη της ασθενούς, όμως τέτοιες θεραπείες γίνονται στο σηπτικο χειρουργείο της εφημερίας.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου