ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του βρέφους στην Πετρούπολη

νέα-στοιχεία-για-τη-δολοφονία-του-βρέφ-73786

Πάνω από 100 πληροφορίες έχουν κληθεί να ελέγξουν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σχετικά με τη δολοφονία του βρέφους το οποίο είχε βρεθεί μέσα σε κάδο απορριμμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν λάβει πληροφορίες ακόμη και από την…Κρήτη γεγονός που ενδεχομένως να επεκτείνει τις έρευνες και εκτός Αττικής, χωρίς να μπορεί να γίνει κάποια ασφαλής εκτίμηση σχετικά με το που μένει η μητέρα που γέννησε το παιδί τις λίγο πριν κάποιος άγνωστος αποφασίσει να το δολοφονήσει.

«Μπορεί να είναι οπουδήποτε. Προς το παρόν δεν έχει προκύψει κάτι στην περιοχή που εντοπίστηκε στραγγαλισμένο το βρέφος. Συνεχίζουμε να ερευνούμε αυτή την περίεργη υπόθεση», είπαν χαρακτηριστικά στον «Ε.Τ.» αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η μητέρα έχει αποκλειστεί από το κάδρο των υπόπτων που ενδεχομένως να δολοφόνησαν το βρέφος, καθώς δεν θα μπορούσε να προβεί σε αυτή την αποτρόπαια πράξη, λόγω της κατάστασης μετά την γέννα.

«Μιλάμε σίγουρα για γέννα μέσα σε κάποιο σπίτι», μας λένε χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν πως ενδεχομένως η μητέρα να είναι κάποιο άτομο με αναπηρία ή ακόμη και ανήλικη. Επιπρόσθετα εκτιμάται πως μπορεί να της αφαιρέθηκε διά της βίας το παιδί ή να μην είχε γνώση του τι ακριβώς έκανε κάποιο συγγενικό της πρόσωπο ή κάποιος σύντροφος, ο οποίος δεν ήθελε το παιδί.

Σημειωτέον δε ότι ο φερόμενος ως «ύποπτος» μεταφορέας του δολοφονημένου βρέφους, ο οποίος απεικονιζόταν σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Ασφάλεια Αττικής καθώς αναγνώρισε τον εαυτό του στα πλάνα πολλών τηλεοπτικών σταθμών, τα οποία προέρχονταν από κατάστημα απέναντι από τον κάδο απορριμμάτων. Ο φερόμενος ως «ύποπτος» εμφανίστηκε εκνευρισμένος μπροστά στους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υποστηρίζοντας πως απλώς πετούσε τα…σκουπίδια του. Αυτό, φυσικά, διαπιστώθηκε και μετά την αστυνομική έρευνα, από την οποία προέκυψε πως όντως διαμένει εκεί κοντά, ωστόσο δεν είχε την σύζυγό του ή κάποιο συγγενικό πρόσωπο να εγκυμονεί, και δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση με την σοβαρή υπόθεση.

Οι αστυνομικοί εξακολουθούν να αναζητούν οικογένειες με οικονομικά προβλήματα, οικογένειες με γυναικείο μέλος που έχει ψυχολογικά προβλήματα ή νοητική στέρηση, επιχειρώντας να εντοπίσουν την μητέρα, συγγενείς ή σύντροφο που επεφύλασσαν έναν τόσο φρικτό θάνατο σε ένα βρέφος

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου