ΕΛΛΑΔΑ

«Έφαγε» τις καταθέσεις της οικογένειάς του και σκηνοθέτησε ληστεία

έφαγε-τις-καταθέσεις-της-οικογένει-76294

Μπλεγμένος για τα καλά βρέθηκε ένας νεαρός Έλληνας, ο οποίος «έφαγε» τις καταθέσεις της οικογένειάς του και δήλωσε στην Ασφάλεια Λαμίας ότι άγνωστοι τον χτύπησαν και του έκλεψαν τα χρήματα, για να… γλιτώσει από τους γονείς του!

Ο 28χρονος κατήγγειλε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής ότι, μόλις βγήκε από την τράπεζα όπου είχε κάνει ανάληψη περίπου 700 ευρώ και πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του, δέχθηκε ένα χτύπημα με κάποιο αντικείμενο στο κεφάλι από αγνώστους οι οποίοι άρπαξαν τα χρήματα από την τσέπη της ζακέτας του. Όμως, όταν άνοιξε το υποκατάστημα το πρωί της Δευτέρας, οι άνδρες της Ασφάλειας ζήτησαν να δουν το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας και τότε διαπίστωσαν ότι ο νεαρός δεν είχε κάνει ποτέ ανάληψη!

Ο 28χρονος υποχρεώθηκε να ομολογήσει ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία για να δικαιολογήσει στους δικούς του την απώλεια των χρημάτων κι έτσι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. Επειδή είχε παρέλθει το αυτόφωρο, όμως, γλίτωσε την σύλληψη.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου