ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η 12χρονη που έκλεψε την παράσταση στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας [Βίντεο]

η-12χρονη-που-έκλεψε-την-παράσταση-στον-79931

Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις επιφύλασσε ο αγώνας των 5 χλμ του Ημιμαραθωνίου Αθήνας. Ο λόγος για την αθλήτρια που συμπλήρωσε το βάθρο των νικητών, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση.

Πρόκειται για την 12χρονη Γλυκερία Σκάρκου, η οποία κέρδισε το θερμό χειροκρότημα όλων αφού με χρόνο 19.52 κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Η νεαρή αθλήτρια έδειξε για μία ακόμη φορά το ταλέντο της και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια. «Ήταν πολύ ωραίος αγώνας, παρότι ο καιρός δεν ήταν καλός. Δεν το περίμενα ότι θα βγω τρίτη και χάρηκα πολύ. Του χρόνου θα ξανάρθω, μου άρεσε πολύ» τόνισε η 12χρονη αθλήτρια.

Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέλαβε η Αναστασία Καρακατσάνη, η οποία υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο της από πέρυσι, με δεύτερη την Ανθή Κυριακοπούλου.

«Είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη μου στο 5άρι του Ημιμαραθωνίου και χαίρομαι, παρότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καλές λόγω της βροχής και σε κάποιο σημείο γλίστρησα πολύ. Χαίρομαι επίσης επειδή η Ελλάδα έχει αποδείξει ότι κάνει πολύ ωραίες διοργανώσεις και εύχομαι να συνεχίσει. Όπως πρέπει να συνεχίσει να τρέχει ο κόσμος, επειδή ο αθλητισμός είναι ζωή» είπε η Καρακατσάνη.

in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου