ΕΛΛΑΔΑ

Έκανε… βίδες 29 αυτοκίνητα κλεμμένα!

έκανε-βίδες-29-αυτοκίνητα-κλεμμένα-89397

Χρυσές δουλειές έκανε ο 46χρονος ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης ανταλλακτικών στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, ο οποίος πωλούσε κοψοχρονιά πλήθος εξαρτήματα αυτοκινήτων τα οποία αγόραζε από τα άγνωστα μέλη σπείρας που τα έκλεβαν από περιοχές της Αττικής.

Με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν μετά από πολύμηνη έρευνα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, έκαναν έφοδο στην επιχείρηση και ανακάλυψαν τις τέσσερις πλαϊνές πόρτες, το πορτ μπαγκάζ, το καπό, το μπροστινό δεξί φτερό, το δερμάτινο κάθισμα του οδηγού και τμήμα της κονσόλας ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στην Ασφάλεια Βριλησσίων, στις 16 Δεκεμβρίου! Όλα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του οχήματος, που θα πρέπει πλέον να το… συναρμολογήσει!

Στην προανάκριση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη για να εντοπιστούν τα μέλη της σπείρας που συνεργάζονταν με τον κλεπταποδόχο, αποκαλύφθηκε ότι ο 46χρονος είχε κάνει… βίδες άλλα 27 Ι.Χ. αυτοκίνητα και ένα Ι.Χ. φορτηγό που είχε αρπάξει η σπείρα από τον Σεπτέμβριο ως τον Δεκέμβριο από Καλλιθέα, Γλυφάδα, Παλαιό Φάληρο, Μαρούσι, Κολωνό, Παγκράτι, Γαλάτσι, Κηφισιά, Ηλιούπολη, Χαλάνδρι, Πατήσια και άλλες περιοχές της Αττικής!

Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν διάφορα έγγραφα των κλεμμένων οχημάτων, κρυμμένα στο δάσος δίπλα στην επιχείρηση του δράστη, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοιες υποθέσεις. Ο 46χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου