ΕΛΛΑΔΑ

Διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ με γεμιστά στο Θεραπευτήριο Σκαραμαγκά [εικόνες-βίντεο]

διαμαρτυρία-της-ποεδην-με-γεμιστά-στο-96734

Με έναν διαφορετικό τρόπο επέλεξαν ΠΟΕΔΗΝ και εργαζόμενοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Δυτικής Αττικής (Αγία Βάρβαρα) να προχωρήσουν σε διαμαρτυρία.

Με ένα ταψί γεμιστά και με το μήνυμα «Με ντομάτες γεμιστές δεν φτιάχνει η πρόνοια» θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα στην αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Μάλιστα στο πανό που έχουν οι διαμαρτυρόμενοι έχουν και φωτογραφία της κυρίας Φωτίου.
Φυσικά τα κατά τα άλλα νόστιμο φαγητό των γεμιστών είναι εμπνευσμένο ως μέσω διαμαρτυρίας μετά την απίθανη δήλωση που είχε κάνει η κυρία Φωτίου λίγο πριν ορκιστεί υπουργός «Τα γεμιστά είναι ελληνική επινόηση. Με το τίποτα όπως είναι τα γεμιστά χορταίνει ολόκληρη οικογένεια. Έτσι θα τα καταφέρουμε»

Οι εργαζόμενοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Δυτικής Αττικής (Αγία Βάρβαρα) με τη διαμαρτυρία τους θέλουν να αναδείξουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περίθαλψη των ατόμων με ειδικές ανάγκες, από την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση.

Τα προβλήματα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία γονέων για «έξωση» 30 ατόμων με αυτισμό από το θεραπευτήριο Σκαραμαγκά και τη μεταφορά τους σε άλλες ακατάλληλες δομές, με κίνδυνο την ίδια τη ζωή τους, όπως καταγγέλλουν γονείς.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου