ΕΛΛΑΔΑ

«Αν μπορούσαν θα έθαβαν το βρέφος»: Νέες αποκαλύψεις για την ανείπωτη τραγωδία

αν-μπορούσαν-θα-έθαβαν-το-βρέφος-νέε-101323

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής, για τον εντοπισμό του ανθρώπου που πέταξε στα σκουπίδια βρέφος μόλις λίγων ημερών. Κι αυτό αφού πρώτα το είχαν στραγγαλίσει με σχοινί αλλά και τον ομφάλιο λώρο. Μια υπόθεση πρωτοφανής, που «πάγωσε» ολόκληρη τη χώρα…

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει τις έρευνες, η γυναίκα που έφερε στην ζωή το μωράκι αλλά και ο άνθρωπος που την βοήθησε να το σκοτώσουν και στην συνέχεια να το πετάξουν στα σκουπίδια, βιάζονταν να ξεφορτωθούν το βρέφος. Ίσως για να μην αντιληφθεί την ύπαρξή του το οικογενειακό περιβάλλον της “μητέρας”.

Ήθελαν να ξεφορτωθούν γρήγορα το μωρό και για το λόγο αυτό το πέταξαν στα σκουπίδια. Εάν είχαν την χρονική ευχέρεια τότε θα το πήγαιναν σε κάποια ερημική τοποθεσία και θα το έθαβαν με αποτέλεσμα κανείς ποτέ να μην μάθει το φρικτό έγκλημα”. Αυτό λέει χαρακτηριστικά στο newsit.gr αστυνομικός που έχει απόλυτη γνώση των ερευνών για την συγκλονιστική υπόθεση.

Μάλιστα οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι άνθρωποι που έφεραν στην ζωή το άτυχο βρέφος και στη συνέχεια το σκότωσαν με ιδιαίτερα φρικτό τρόπο, να είναι τοξικομανείς και το παιδί να είναι καρπός κάποιου εφήμερου έρωτα. Ίσως έναντι και χρημάτων, που χρησιμοποιήθηκαν στην συνέχεια για την αγορά ναρκωτικών ουσιών.

Βέβαιοι οι αστυνομικοί πως η μητέρα γέννησε το βρέφος σε σπίτι

Μέχρι στιγμής οι έρευνες τις αστυνομίας έχουν αποβεί άκαρπες. Παράλληλα, τα βίντεο από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί δεν έχουν προσφέρει το… παραμικρό στις έρευνες. Κι αυτό διότι είναι «σκοτεινά».

Άλλωστε το βρέφος πετάχτηκε από το δολοφόνο βραδυνές ώρες στο κάδο απορριμάτων στην οδό Ρωμυλίας, στην Πετρούπολη. Πιθανότατα πριν τις 05:00 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει έρευνες σε ιδιωτικές κλινικές, νοσοκομεία και ιδιωτικά ιατρεία. Κι ευελπιστούν πως κάποια στιγμή θα αποδώσουν καρπούς. Είναι πεπεισμένοι πως το παιδί γεννήθηκε σε κάποιο σπίτι, χωρίς εξειδικευμένη ιατρική βοήθεια. Κατά συνέπεια κάποια στιγμή η “μητέρα” του θα αναγκαστεί να ζητήσει ιατρική βοήθεια. Κι αυτό φυσικά λόγω των προβλημάτων υγείας που ενδεχομένως αντιμετωπίσει, έπειτα από την εγκυμοσύνη.

Επίσης και σύμφωνα με πληροφορίες, το μωράκι ήταν λευκό. Δηλαδή οι “γονείς” του ανήκουν στην λευκή φυλή. Αυτό, βέβαια, χωρίς να είναι σε θέση οι αστυνομικοί να γνωρίζουν την εθνικότητα των ανθρώπων που έφεραν το παιδί στην ζωή και συνάμα του τη στέρησαν.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου