ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρία-σοκ ανήλικης για τον γολγοθά της σε κύκλωμα πορνείας

μαρτυρία-σοκ-ανήλικης-για-τον-γολγοθά-105085

Η 14χρονη Ιουλία νόμιζε ότι βρήκε τον… Ρομέο της. Τα ονόματά τους πραγματικά, όχι όμως ο έρωτά τους και ευτυχώς όχι το τραγικό τέλος. Τον γνώρισε μέσω του 14χρονου αδερφού του Φραντζέσκο, που είχε κάνει φίλο στο Facebook. Ο νεανικός έρωτας κατέληξε κόλαση. Η Ιουλία κατέληξε να εκδίδεται όλο το 24ωρο, σε 10-15 άνδρες. Όταν αντιδρούσε δεχόταν απειλές για την ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της και ατελείωτο ξύλο. Την παρέσυρε ακόμη και στο Crawlay του Λονδίνου «για να ζήσουν ευτυχισμένοι» όπως της έλεγε, αλλά εκείνος σκόπευε να την εκπορνεύσει σε οίκο ανοχής που θα άνοιγε. Την ανάγκαζε να συμμετάσχει σε ομαδικά όργια, και να εκδίδεται ακόμη και όταν είχε περίοδο βάζοντας… «σφουγγάρια». Η ανήλικη κοπέλα «τραυματίστηκε» στα γενετικά της όργανα από τα ακατάπαυτα ερωτικά ραντεβού, ενώ εκείνος μπήκε μαζί της στο εξεταστήριο του γυναικολόγου, φοβούμενος ότι θα αποκαλύψει την φρικιαστική δράση του.

Η Ιουλία μίλησε τελικά, στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, οι οποίοι εξάρθρωσαν το κύκλωμα, που μέσω 10 ιστοσελίδων εξωθούσε στην πορνεία δεκάδες γυναίκες, μεταξύ των οποίων και το ανήλικο κορίτσι. Συνελήφθησαν 14 μέλη της σπείρας, εκ των οποίων τέσσερις Έλληνες και 10 αλλοδαποί, από Αλβανία, Ρουμανία, Ρωσία, Γεωργία και Καζακστάν. Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται εννέα επιπλέον μέλη, μεταξύ των οποίων και ο Ρομέο, ο οποίος βρίσκεται στην Αγγλία, και το επόμενο χρονικό διάστημα θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Η κατάθεση της Ιουλίας, που φέρνει στη δημοσιότητα ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής» σοκάρει με τις αηδιαστικές λεπτομέρειες του δικού της «γολγοθά».

«Οι δουλειές με την κοκαίνη δεν πήγαιναν καλά»

Η Ιουλία ξεκινά την κατάθεσή της με μία περιγραφή της οικογενειακής της κατάστασης: «Γεννήθηκα στην πόλη Πλέβεν της Βουλγαρίας και μεγάλωσα στο χωριό Μπουκουβουάκ. Τον πραγματικό μου πατέρα δεν τον γνώρισα ποτέ και δεν γνωρίζω ούτε το όνομά του. Όταν ήμουν δύο χρονών, η μητέρα μου παντρεύτηκε με τον πατριό μου, έκαναν μαζί τις δύο μικρότερες αδερφές μου, 13 και 12 ετών. Ο πατριός μου, ήταν ένα άτομο βίαιο και επιθετικό, που χτυπούσε τόσο την μητέρα μου όσο και εμένα και τις αδερφές μου, απάτησε την μητέρα μου με μία άλλη γυναίκα, γεγονός που την εξόργισε, με αποτέλεσμα να τον εγκαταλείψει και να έρθει στην Ελλάδα».

Η μητέρα της Ιουλίας φρόντιζε ηλικιωμένους στην Ελλάδα και έστελνε τα χρήματα στην Βουλγαρία, ωστόσο το 2015 ήρθε και εκείνη στην χώρα μας και περιγράφει πως γνωρίστηκε με τον… Ρομέο της: «Στην Πλ. Αγίου Παύλου γνώρισα ένα παιδί από την Αλβανία, ηλικίας 14 ετών, τον οποίο τον λένε Φραντζέσκο και με τον οποίο γίναμε φίλοι στο facebook και είχαμε και φωτογραφία μαζί. Την φωτογραφία αυτή την είδε ο αδερφός του Φραντζέσκου, ο ΡΟΜΕΟ, ηλικίας 24 ετών, ο οποίος μου έστειλε αίτημα φιλίας, γίναμε φίλοι και ξεκινήσαμε να συνομιλούμε στο messenger. Αφού ανταλλάξαμε μηνύματα, μου φάνηκε ενδιαφέρον άτομο και αποφάσισα να βγω μαζί του. Από τις 14 Ιανουαρίου 2017 γίναμε ζευγάρι».

Ο Ρομέο την πήγε στο σπίτι που έμενε με τους γονείς και τα αδέρφια του: « … ήταν ευγενικός και έδειχνε να με αγαπάει. Εξάλλου το γεγονός ότι με πήγε να μείνω με τα αδέρφια του και τους γονείς του και με συντηρούσε οικονομικά για εμένα ήταν πολύ σημαντικό». Η Ιουλία και ο Ρομέο νοίκιασαν δικό τους σπίτι με την ανήλικη κοπέλα να απορεί που βρίσκει χρήματα: «…απορούσα που βρίσκει ο Ρομέο τα χρήματα για τα ενοίκια και τα έξοδά μας, καθώς δεν εργαζόταν ούτε αυτός ούτε κάποιος από την οικογένειά του. Εξάλλου, εκείνη την περίοδο υπηρετούσε την θητεία του στο στρατό. Μου αποκάλυψε ότι τα χρήματα τα έπαιρνε επειδή πωλούσε κοκαΐνη και ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα οι δουλειές δεν πήγαιναν καλά».

«Γόβες, εσώρουχα, προφυλακτικά και βαζελίνη»

Ο Ρομέο αποκάλυψε τον ρόλο του ως προαγωγός: «Με πίεζε καθημερινά, λέγοντας μου ότι θα χωρίσουμε διότι δεν έχουμε τα χρήματα και την οικονομική δυνατότητα να ζήσουμε μαζί, αναφέροντάς μου συνεχώς πως αν κάνω αυτή τη δουλειά, ως πόρνη, θα λύναμε το οικονομικό μας πρόβλημα. Εγώ μετά από συνεχείς πιέσεις και με τον φόβο ότι θα τον χάσω, δέχθηκα την πρότασή του υπό την προϋπόθεση ότι αν δεν μου άρεσε θα σταματούσα».

Το πρώτο ερωτικό ραντεβού κλείστηκε στον Πειραιά: «Μου είπε ότι θα πάω στο πρώτο ερωτικό ραντεβού με άνδρα σε ξενοδοχείο στον Πειραιά, καθώς όπως χαρακτηριστικά μου είπε ‘έκλεισε συμφωνία’ με ένα γραφείο που προγραμματίζει τέτοια ραντεβού. Ήρθε ένας ξάδερφός του και μου έφερε ρούχα, γόβες ψηλές, προκλητικά εσώρουχα, προφυλακτικά και βαζελίνη, τα οποία θα έπαιρνα μαζί μου στα ραντεβού».

«Ραντεβού» και με… περίοδο

Όσο περνούσε ο καιρός, η Ιουλία δεχόταν μεγαλύτερη ψυχολογική πίεση για να κάνει περισσότερα ραντεβού: «Όταν αντιδρούσα, λέγοντάς του πως δεν θέλω να κάνω άλλο αυτή τη δουλειά, ο Ρομέο με χτυπούσε με μπουνιές στο πρόσωπο και στα πλευρά. Κάθε φορά που με χτυπούσε του έλεγα πως θα πάω στην αστυνομία και αυτός με απειλούσε λέγοντάς μου πως αν το κάνω αυτό και πάει εξαιτίας μου φυλακή, θα βάλει κάποιους γνωστούς του να με σκοτώσουν εμένα και την μητέρα μου. Εγώ φοβόμουν να μην κάνει κακό τόσο στην μητέρα μου, όσο και σε μένα και επειδή πίστευα πως πράγματι είναι ικανός να το κάνει, συνέχιζα να κάνω βίζιτες».

«Με εξανάγκαζε να πηγαίνω σε ραντεβού ακόμη και όταν είχα περίοδο. Για να μην αιμορραγώ ερχόταν από το σπίτι ένας φίλος του, με όνομα Γιάννης, πιθανόν Αλβανικής καταγωγής, ηλικίας περίπου 45 ετών, χοντρός, φαλακρός με λευκό πρόσωπο, για τον οποίο έχω ακούσει ότι έχει οίκο ανοχής και του έδινε κάτι ‘σφουγγάρια’, όπως τα έλεγαν, τα οποία τοποθετούσα στον κόλπο μου για να απορροφούν το αίμα και να μπορώ να πηγαίνω στα ραντεβού. Ωστόσο εξαιτίας των πολλών ερωτικών ραντεβού που πραγματοποιούσα πονούσα, όλο και περισσότερο και σε κάθε μου αντίδραση να σταματήσουμε αυτή την δουλειά ή τουλάχιστον να ελαττώσουμε τα ερωτικά ραντεβού, ο Ρομέο αντιδρούσε, με γρονθοκοπούσε και με έβριζε. Άρχισε να μου φέρεται σαν να είμαι ζώο» περιγράφει το 16χρονο κορίτσι.

«10 ραντεβού σε 6 ώρες»

Ο Ρομέο στη συνέχεια την τοποθέτησε σε οίκο ανοχής: «Μπήκα στην βραδινή βάρδια πραγματοποιώντας περίπου 10 ραντεβού με πελάτες αξίας 20 ευρώ το καθένα. Στο τέλος της βάρδιας ο CLOIDI πήρε μια φωτογραφική μηχανή και μου ζήτησε να πάρω διάφορες πόζες για να με φωτογραφίσει ημίγυμνη. Τις φωτογραφίες αυτές όπως μου είπαν θα της έβαζαν στο site που διατηρούσε το γραφείο που δούλευα μέχρι τότε, ώστε να προσελκύω περισσότερους πελάτες.

Μετά γνώρισε την ιδιοκτήτρια του «γραφείου» την Μαρία: «Ο Ρομέο έστειλε με e-mail στη Μαρία τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει ο CLOIDI. Η Μαρία του είπε ότι οι φωτογραφίες μου θα είναι ανηρτημένες σε ιστοσελίδα, χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό μου και θα είχα το ψευδώνυμο ‘ROZALIA’. Σε δύο ερωτικά ραντεβού που πραγματοποίησα ήταν και άλλη κοπέλα του γραφείου, διαφορετική κάθε φορά, με τις οποίες συμμετείχαμε από κοινού στα ραντεβού».

«Είχα αιμορραγία»

Στην συνέχεια της κατάθεσής της η Ιουλία αποκαλύπτει την περιπέτεια της υγείας της και την τρομοκρατική αντίδραση του Ρομέο: «… λόγω των πολλών και συνεχών ερωτικών ραντεβού που πραγματοποίησα, ένοιωσα έντονους πόνους στη περιοχή των γενετικών μου οργάνων, οι οποίοι καθώς περνούσαν οι μέρες γινόντουσαν όλο και πιο αφόρητοι, ενώ παράλληλα άρχισα να αιμορραγώ. Ο Ρομέο αρνήθηκε αρχικά να με πάει σε γιατρό, γιατί φοβόταν ότι θα μιλήσω για όσα μου κάνει. Ωστόσο, η αιμορραγία δεν σταματούσε και αναγκάστηκε να με πάει σε ιδιωτικό ιατρείο γυναικολόγου στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Μάλιστα πριν μπω στο γιατρό, μου είπε να μην αναφέρω τίποτα και ιδιαίτερα να μην πω ότι είμαι ανήλικη. Ήταν μπροστά καθ’ όλη την διάρκεια της ιατρικής επίσκεψης. Ο γιατρός μάλιστα πρέπει να αντιλήφθηκε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει και με συμβούλεψε να ελαττώσω τον αριθμό των σεξουαλικών επαφών, καθώς μπορεί να πάθω σοβαρή βλάβη στα γενετικά μου όργανα».

Οίκος ανοχής στο Λονδίνο

Τον Σεπτέμβριο του 2017 η Ιουλία πήγε στην Βουλγαρία και όταν επέστρεψε ο «βασανιστής» της ήταν στην Αγγλία. «Μόλις επέστρεψα μου είπε πως είχε πάει Αγγλία, να κάνω μερικά ερωτικά ραντεβού προτού πάω και εγώ καθώς χρειαζόμαστε χρήματα. Ταυτόχρονα μου ζήτησε να προτείνω σε μια φίλη μου να με ακολουθήσει στην Αγγλία για να την βάλει να δουλέψει ως εκδιδόμενη, πράγμα το οποίο δεν έκανα. Μου έκλεισε αεροπορικό εισιτήριο για Λονδίνο, δηλώνοντάς μου ότι εκεί θα ζήσουμε μαζί και ευτυχισμένοι, καθώς και ότι δεν πρόκειται να κάνω εκεί την ίδια δουλειά. Φθάνοντας στο Λονδίνο, με παρέλαβα από το αεροδρόμιο με ένα αυτοκίνητο Μερσεντές χρώματος γκρι. Μετά από οδήγηση μιας ώρας περίπου, φθάσαμε σε μια περιοχή έξω από το Λονδίνο που ονομάζεται Crawlay. Μου έλεγε διαρκώς πως σχεδιάζει όταν ενηλικιωθώ να ανοίξει οίκο ανοχής στην Αγγλία και να με βάλει να εργαστώ ως πόρνη».

Στις 8 Οκτωβρίου 2017, η Ιουλία ξέφυγε, γύρισε στην Αθήνα και την ίδια μέρα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα, και λίγο αργότερα στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, όπου στο τέλος της κατάθεσής της είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να τιμωρηθούν όσοι μου φέρθηκαν με αυτόν τον τρόπο»…

Πηγή: thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου