ΕΛΛΑΔΑ

Στην ΕΛ.ΑΣ. συγγενείς θανόντων αστυνομικών. Η ανακοίνωση του ΣΕΦΕΑΑ

στην-ελ-ασ-συγγενείς-θανόντων-αστυνομ-115796

Η επαγγελματική αποκατάσταση των συγγενών των εν υπηρεσία θανόντων αστυνομικών ανακοινώθηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών (ΣΕΦΕΑΑ) εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Με όχημα το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α ολοκληρώνεται μια διαδρομή με σταθμούς, την έκφραση αγανάκτησης, την καταγγελία, τη διαμαρτυρία και τέλος την δικαίωση του αγώνα, της επαγγελματικής αποκατάστασης των συγγενών των εν υπηρεσία Θανόντων Συναδέλφων μας.

Συγκυριακά, προ ελαχίστων ημερών τελέστηκε ετήσιο μνημόσυνο με τις σχετικές λαμπρές εκδηλώσεις μνήμης και τιμής υπέρ των πεσόντων αστυνομικών, μια μνήμη της οποίας η αξία και αναγνώριση αποδίδεται καλύτερα, έμπρακτα στο πρόσωπο των συγγενών των θυμάτων που αποτελούν την συνέχεια αυτών στην κοινωνία και την μεγάλη οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ.

Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύθηκε επίσημα στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (τεύχος Β ’ 405/09.02.2018) η κατανομή 8 (οκτώ) θέσεων για Διορισμό Συγγενών Θανόντων Αστυνομικών, εκείνων που η κρίση και τα μνημόνια κατέστησαν και αυτούς θύματα, αγωνιζόμενοι για την επιβίωσή τους και αγωνιώντας για το μέλλον τους.

Δεν θα παραλείψουμε για ακόμη μια φορά την αποφασιστικού χαρακτήρα συμβολή και την τεράστια προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου μας, Δημήτρη Αναγνωστάκη, του οποίου η επιμονή αλλά κυρίως το κίνητρο του σεβασμού του, στους Ήρωες Αστυνομικούς μας και τους συγγενείς τους, κατάφεραν να υπερβούν νομικά και οικονομικά εμπόδια. Δεν έχουμε να του εκφράσουμε τις δημόσιες ευχαριστίες μας !!!

Συνάδελφοι

Σας διαβεβαιώνουμε ότι με το ίδιο πάθος θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε έμπρακτα την ψυχή και το σώμα, τους θανόντες και ζώντες Συναδέλφους μας, του μεγάλου Οργανισμού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δείτε το σχετικό ΦΕΚ:



[zougla.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου