ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Καταδίκασαν το νταή πατέρα αλλά τον συνέλαβαν ξανά πριν βγει από το δικαστήριο

αγρίνιο-καταδίκασαν-το-νταή-πατέρα-αλ-136723

Δύσκολα θα ξεμπλέξει από την δικαιοσύνη ο Αλβανός που συνελήφθη μετά από καταγγελία της ανήλικης κόρης του ότι την ξυλοκοπούσε. Μετά την καταδίκη του από το Αυτόφωρο αφέθηκε ελεύθερος, αλλά συνελήφθη ξανά, πριν… βγει από το δικαστικό μέγαρο Αγρινίου.

Το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο έριξε «καμπάνα» φυλάκισης ενός έτους στον 42χρονο στον οποίο ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αγρινίου είχε ασκήσει δίωξη με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, αλλά του έδωσε αναστολή.

Έτσι, αφέθηκε ελεύθερος, αλλά πριν προλάβει να απομακρυνθεί οι αστυνομικοί του έβαλαν για μια ακόμη φορά χειροπέδες, καθώς το δικαστήριο διαπίστωσε ότι στην κατάθεσή του είχε αποκρύψει ότι είχε ποινικό παρελθόν και του απήγγειλε νέα κατηγορία για ψευδή ανωμοτί κατάθεση για την οποία θα δικαστεί σήμερα!

Ο 42χρονος είχε συλληφθεί όταν η 11χρονη κόρη του τον κατήγγειλε στα γραφεία του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην περιοχή των Καλυβίων Αγρινίου και στη συνέχεια στην Ασφάλεια, ότι άσκησε σωματική βία σε βάρος της. Μάλιστα, ήταν η δεύτερη φορά, καθώς είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον πατέρα της και πριν από δυο μήνες! Το ανήλικο κορίτσι φιλοξενείται πλέον στην δομή του «Χαμόγελου», όπου της παρέχεται η απαραίτητη φροντίδα.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου