ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα ξυλοδαρμού ο δημοσιογράφος Άρης Ασβεστάς

θύμα-ξυλοδαρμού-ο-δημοσιογράφος-άρης-140706

Άγνωστοι, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, έστησαν καρτέρι στον δημοσιογράφο Άρη Ασβεστά το βράδυ του Σαββάτου και επιτέθηκαν εναντίον του, με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματά».

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και κάταγμα στη μύτη. Ο Άρης Ασβεστάς κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα για το συμβάν και πλέον μέσα στις επόμενες ώρες θα κινηθούν οι διαδικασίες για τον εντοπισμό των δραστών.

Κυριάκος: Ποιος ξέρει από ποιους ενοχλημένους;

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκο Κυριάκο: «Το 2018 εξακολουθούν να δρουν συμμορίες και συμμορίτες κι αυτό είναι ευθύνη του κράτους να το σταματήσει. Ο Άρης Ασβεστάς έχει επιλέξει έναν δρόμο κανονικής δημοσιογραφίας, πολλές φορές υπερβολικής και με λάθη, πολλές φορές «ενοχλητικής», αλλά πάντως κανονικής.

»Χθες δέχτηκε την δεύτερη βίαιη επίθεση της καριέρας του, ποιος ξέρει από ποιους «ενοχλημένους»… Κι αυτό είναι μια απάντηση σε ανθρώπους που συχνά μου στέλνουν μηνύματα και ζητούν επιθετικές ανακοινώσεις εναντίον δημοσιογράφων που μιλούν άσχημα για τον ΠΑΟΚ. Δε θα επέλεγα ποτέ να στοχοποιήσω ακόμη και εγκάθετους απέναντί μας, υπό το φόβο να ευθύνομαι για επίθεση κάποιου ανόητου ούγκανου σε αυτούς. Περαστικά στον Άρη, στη δημοσιογραφία και στην κοινωνία…».

zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου