ΕΛΛΑΔΑ

Περίεργη υπόθεση στη Ρόδο: Πυροβόλησαν 27χρονο κομμωτή

περίεργη-υπόθεση-στη-ρόδο-πυροβόλησα-156116

Πυροβόλησαν 27χρονο υπάλληλο κομμωτηρίου στη Ρόδο. Η βολίδα είναι από πιστόλι Μακάροφ, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για την εξιχνίαση μιας ιδιαίτερα περίεργης υπόθεσης πυροβολισμού κατά 27χρονου υπαλλήλου συνοικιακού κομμωτηρίου, με καταγωγή από την Αλβανία.

Πιο συγκεκριμένα, γύρω στις 23.30 την Τρίτη, ο 27χρονος, είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο του, τύπου Hyundai, σε μικρή απόσταση από την εργασία του, σε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης της Ρόδου. Μόλις μπήκε σε αυτό δέχτηκε από άγνωστο πρόσωπο, το οποίο δεν διέκρινε, πυροβολισμό από πιστόλι.

Η βολίδα φέρεται να προέρχεται από πιστόλι τύπου Mακάροφ ή άλλο όμοιο, διαμετρήματος 9 mm έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και καρφώθηκε κοντά στο κάθισμα του συνοδηγού.

Ο 27χρονος, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε αλλά κατατρομοκρατήθηκε, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες από τις έρευνες των αστυνομικών δεν προέκυψε σαφής αιτία για την εις βάρος του αλλοδαπού απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ο ίδιος μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, φέρεται να μην γνωρίζει τα αίτια της επίθεσης και να τόνισε ότι δεν δεχόταν απειλές κατά της ζωής του.

Η σφαίρα πρόκειται να αποσταλεί για περαιτέρω έρευνα στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ, ενώ οι αστυνομικοί διερευνούν από χθες κάθε πτυχή της συγκεκριμένης περίεργης υπόθεσης χωρίς ακόμη να μπορούν να εντοπίσουν τον δράστη.

Πηγή: dimokratiki.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου