ΕΛΛΑΔΑ

Ζωή σε Τσίπρα: Θα είμαι εδώ κάθε Τετάρτη, έλα να με συλλάβεις

ζωή-σε-τσίπρα-θα-είμαι-εδώ-κάθε-τετάρτη-182568

Πλειστηριασμοί δεν γίνονται λόγω της αποχής των συμβολαιογράφων τουλάχιστον έως τις 10 Ιανουαρίου ωστόσο μέλη της ΛΑΕ, συλλογικοτήτων και του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μαζεύτηκαν έξω από το Ειρηνοδικείο της Αθήνας το πρωί.

Νωρίς το απόγευμα μέλη του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ αλλά και η Ζωή Κωσταντοπούλου βρέθηκαν έξω από τα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου στην οδό Γενναδίου όπου ήταν προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΔΣ για τον προϋπολογισμό του 2018.

Απέτρεψαν με αποδοκιμασίες συμβολαιογράφο να μπει στο κτίριο ενώ η πρώην πρόεδρος της Βουλής απαίτησε από τους αστυνομικούς να διακόψει την συνεδρίαση καταγγέλλοντας παρανομία.

Oι συγκεντρωμένοι φώναζαν «χούντα – χούντα» απαιτώντας και αυτοί να μπουν μέσα.

Η κ. Κωνσταντοπούλου «προκάλεσε» και πάλι τον πρωθυπουργό, με αφορμή την ρύθμιση που προβλέπει αυτόφωρη διαδικασία και φυλάκιση για όσους παρεμποδίζουν πλειστηριασμούς.

«Εχω απευθύνει πρόσκληση στον κ. Τσίπρα να έρθε να με συλλάβει αφού αυτό το νόμο ψήφισε ο ίδιος και τα πρόβατά του (σσ οι κυβερνητικοί βουλευτές)» είπε δηκτικά η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου και ενημέρωσε πως κάθε Τετάρτη θα βρίσκεται έξω από το ειρηνοδικείο.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου