ΕΛΛΑΔΑ

Nέα στοιχεία για το τριπλό φονικό στους Αγίους Αναργύρους

nέα-στοιχεία-για-το-τριπλό-φονικό-στους-192389

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το τριπλό φονικό στους Αγίους Αναργύρους, όταν ένας αστυνομικός σκότωσε την γυναίκα, την πεθερά και την κόρη του και μετά αυτοκτόνησε, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο αστυνομικός φαίνεται πως έχει πεθάνει μιάμιση ώρα μετά από τη δολοφονία των μελών της οικογένειας του, κάτι που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να σκέφτηκε να μην προχωρήσει στην αυτοκτονία. Η τραγωδία εκτιμάται ότι έλαβε χώρα στις 2 με 3 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, το βασικό σενάριο που εξετάζει η ΕΛΑΣ αναφορικά με τα αίτια της πρωτοφανούς τραγωδίας έχουν να κάνουν με οικογενειακές διαφορές. Ειδικότερα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε μια μόνιμη εστία εντάσεων ανάμεσα στον αστυνομικό και την πεθερά, οι οποίες αφορούσαν το διαμέρισμα στο οποίο έμενε η πεθερά. Ο αστυνομικός φέρεται να επιθυμούσε να φύγει η μητέρα της γυναίκας του από το συγκεκριμένο σπίτι προκειμένου να γίνει ιατρείο για τη σύζυγό του, η οποία ήταν γιατρός. Ένα άλλο σενάριο που εξετάζουν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ είναι ο γαμπρός να ήθελε η πεθερά του να του γράψει άλλο ακίνητο. Σε κάθε περίπτωση, στο πλαίσιο μιας έντασης που προέκυψε από τα παραπάνω ανάμεσα στον γαμπρό και την πεθερά, εξετάζεται το ενδεχόμενο η σύζυγος να ζήτησε τη διακοπή του γάμου ή την απομάκρυνση του συζύγου, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του αστυνομικού.

Τότε, ο αστυνομικός έριξε δύο εκφοβιστικές βολές και μετά πυροβόλησε τη γυναίκα του τρεις φορές στο στήθος. Κατόπιν, φέρεται να καταδίωξε την πεθερά του, την οποία σκότωσε με δύο σφαίρες στο σαλόνι. Εν συνεχεία, κατευθύνθηκε στον δωμάτιο της 3,5 ετών κόρης του και την σκότωσε με μία σφαίρα. Μετά, και αφού πέρασε περίπου μιάμιση ώρα φέρεται να γονάτισε στο δωμάτιο της κόρης και να αυτοκτόνησε με μία σφαίρα στα σαγόνι του.

Ποιός ήταν ο αστυνομικός

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης και αυτόχειρας ανήκε στην οργανική δύναμη της φρουράς της Βουλής και ήταν με απόσπαση από το 1996 στην φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ, την Κυριακή ο 42χρονος ήταν με τον κ. Σημίτη και δεν είχε δείξει ότι κάτι τον απασχολούσε. Όσον αφορά την ψυχική κατάστασή του, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, είχε περάσει τεστ καταλληλότητας το 2011.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε στις 14:00 από συγγενείς, οι οποίοι πήγαν στο σπίτι της οικογένειας, καθώς η σύζυγος του 42χρονου που ήταν δερματολόγος δεν πήγε το πρωί στη δουλειά της. Γιατρός ήταν και η πεθερά τού δράστη και αυτόχειρα.

Ο εξάλφος της συζύγου είδε τα πτώματα από τον φεγγίτη

Εν τω μεταξύ, σοκ προκαλεί και η μαρτυρία του εξαδέλφου της άτυχης συζύγου του αστυνομικού. Όπως αναφέρει ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε την πρωτοφανή τραγωδία που εξελίχθηκε στους Αγίους Αναργύρους.

«Σκαρφάλωσα από το πλάι, στην σκάλα την εξωτερική και είδα μέσα ότι ήταν ανοιχτή η πόρτα η κεντρική και είδα την κοπέλα μέσα, οπότε τους φώναξα να σπάσουν την πόρτα» δήλωσε. «Η μητέρα με την κόρη στο σαλόνι, το μωρό στο κρεβάτι της κρεβατοκάμαρας το μεγάλο και ο πατέρας γονατισμένος μπροστά» πρόσθεσε.

Νωρίτερα, τις δηλώσεις αυτές είχε επιβεβαιώσει αυτόπτης μάρτυρας, τονίζοντας ότι ο εξάδελφος της γυναίκας του αστυνομικού είδε τα πτώματα από τον φεγγίτη και στη συνέχεια αποφάσισε με άλλο κόσμο να σπάσουν την πόρτα και να μπουν στο σπίτι.

«Κάποιος ξάδελφος της κοπέλας κοίταξε από τον φεγγίτη και τους είδε ξαπλωμένους μέσα. Και αποφασίσανε να σπάσουνε την πόρτα για να μπούνε μέσα. Και τους βρήκαν ξαπλωμένους κάτω. Είπαμε να μην πειράξουμε τίποτα, φωνάξανε την αστυνομία. Χθες το βράδυ άκουσαν κάποια συμπλοκή. Κάποια γυναίκα άκουσε και κάποιους πυροβολισμούς αλλά είναι πολύ μεγάλη σε ηλικία από ότι μου είπανε» ανέφερε ο άνδρας.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου