ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σύναψη σύμβασης εργασίας

σύναψη-σύμβασης-εργασίας-198822

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Ζαγορά, 11-12-2017

ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ-ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ Αριθ. Πρωτ.: 15594

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Ταχ. Δ/νση : Ζαγορά Πηλίου

Ταχ. Κωδ. : 370 01

Πληροφορίες: Γραφείο Προσωπικού(Γάκη Σπυριδούλα)

Τηλέφωνο : 2426.350.124

Fax : 24260.23.560

E-mail : [email protected]

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 2/2017

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου, που εδρεύει στη Ζαγορά του Νομού Μαγνησίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994 όπως ισχύουν, τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 όπως ισχύουν, του άρθρου 9 του Ν.4057/2012, του άρθρου 20 του Ν.4305/2014, την υπ’ αριθμ.πρωτ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ. ΕΓΚΡ./109/20015/01-08-2017 απόφαση της Επιτροπής του άρθρου 2 παρ. 1 της αριθ. 33/2006 ΠΥΣ, το υπ’ αριθμ.πρωτ.10431/04-08-2017 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, με θέμα την έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με κάλυψη της δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς πόρους, προς το Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου Ν. Μαγνησίας και την υπ’αριθ.πρωτ.:20755/2017//1/2017/07-12-2017 εγκριτική της ανακοίνωσης ΣΟΧ 2/2017 από το ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα θα απασχοληθεί ανά ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων:

  • Ø Ένα (1) άτομο ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών (κωδικός θέσης 201) με διάρκεια σύμβασης 8 μήνες και με τα εξής προσόντα:

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

α) Πτυχίο ή δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανολόγου Μηχανικού ή Μηχανολόγου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή Μηχανολόγου Μηχανικού ή Μηχανολόγου και Αεροναυπηγού Μηχανικού ή Μηχανολόγου Μηχανικού Βιομηχανίας ή Ναυπηγού Μηχανολόγου Μηχανικού ή Μηχανικών Διαχείρισης Ενεργειακών Πόρων ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ ή ταυτόσημο κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας και

β) Άδεια άσκησης επαγγέλματος Μηχανικού αντίστοιχης ειδικότητας του τίτλου σπουδών.

  • Ø Ένα (1) άτομο ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών(κωδικός θέσης 202) με διάρκεια σύμβασης 8 μήνες και με τα εξής προσόντα:

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

α) Πτυχίο ή δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ ή ταυτόσημο κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας και

β) Άδεια άσκησης επαγγέλματος Μηχανικού αντίστοιχης ειδικότητας του τίτλου σπουδών.

ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ

Προτάσσονται μεταξύ των υποψηφίων που κατατάσσονται με τα ίδια προσόντα πρόσληψης ανά κωδικό θέσης (κύρια ή επικουρικά), ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου, δηλώνοντας την ένδειξη «1» στα προβλεπόμενα κελιά του πεδίου β της Ενότητας Ε του εντύπου της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης με Κωδικό ΣΟΧ.6 μόνο εφόσον διαθέτουνεντοπιότητα, αποδεικνύοντάς τη προσκομίζοντας βεβαίωση μόνιμης κατοικίας του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου (όχι παλαιότερης των δύο μηνών από την ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής). Για την απόδειξη του κριτηρίου αυτού δεν γίνεται δεκτό πιστοποιητικό από το οποίο προκύπτει η ιδιότητα του δημότη.

Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

  1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
  2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν.

Β. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου, Άγιος Γεώργιος, Τ.Κ. 370 01, Ζαγορά Ν. Μαγνησίας, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού, υπόψη κας Γάκη Σπυριδούλας (τηλ. επικοινωνίας: 2426.350.124), εντός δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά)από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες και συγκεκριμένα από 13-12-2017 έως και 22-12-2017.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Γ. ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να αποδείξουν τα προσόντα που επικαλούνται, πρέπει να υποβάλουν μαζί με το έντυπο αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης υποχρεωτικά όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά-πιστοποιητικά σε ευκρινή φωτοαντίγραφα,τα οποία απαριθμούνται στοΚΕΦΑΛΑΙΟ II:«ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του «Παραρτήματος ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)»με σήμανση έκδοσης «30-03-2017», το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της ανακοίνωσης. Οι υποψήφιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Παράρτημα αυτό μέσω του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα μέσω της ίδιας διαδρομής που ακολουθείται και για την αναζήτηση του εντύπου της αίτησης δηλαδή: Κεντρική σελίδα à Πολίτες à Έντυπα – Διαδικασίες à Διαγωνισμών Φορέων à Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση· β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες à Έντυπα – Διαδικασίες à Διαγωνισμών Φορέων à Ορ. Χρόνου ΣΟΧ· γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι à Ανεξάρτητες και άλλες αρχές à ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες à Έντυπα – Διαδικασίες à Διαγωνισμών Φορέων à Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Ο Δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου

Παναγιώτης Κουτσάφτης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου