ΕΛΛΑΔΑ

Στη δημοσιότητα πλαστά έγγραφα και φωτογραφίες των Τούρκων που συνελήφθησαν στον Νέο Κόσμο

στη-δημοσιότητα-πλαστά-έγγραφα-και-φω-207842

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία φωτογραφίες και στοιχεία πλαστών εγγράφων που βρέθηκαν στο σπίτι που διέμεναν οι εννέα Τούρκοι που συνελήφθησαν από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στον Νέο Κόσμο.

Ειδικότερα, δημοσιοποιούνται:








Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, κρίνεται ως απολύτως αναγκαία, χάριν της προστασίας του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό των διωκόμενων εγκλημάτων αλλά και προς ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητας λοιπών συνεργών στην εν λόγω υπόθεση.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν τα παραπάνω πρόσωπα, με τα δημοσιοποιηθέντα ή με άλλα στοιχεία, είχαν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως, εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου