ΕΛΛΑΔΑ

Χτύπημα με αυτοσχέδια ρουκέτα σχεδίαζαν οι 9 Κούρδοι

χτύπημα-με-αυτοσχέδια-ρουκέτα-σχεδία-212211

Χτύπημα με αυτοσχέδια ρουκέτα ετοίμαζαν τα μέλη του Επαναστατικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Μετώπου, όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε η Ελληνική Αστυνομία. Το συγκεκριμένο εύρημα προκάλεσε σοκ στους αστυνομικούς.

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία με το νούμερο 16 οι Τούρκοι με απλά υλικά είχαν καταφέρει να κατασκευάσουν μία αυτοσχέδια ρουκέτα που αποτελείται από έναν κύλινδρο μέσα στον οποίο θα έβαζαν την εκρηκτική ύλη και ο κύλινδρος αυτός κατέληγε σε έναν μεταλλικό κώνο μυτερό ώστε η αυτοσχέδια ρουκέτα να έχει μεγάλη ώθηση όταν μπει μέσα στον πυροσωλήνα.

Ερωτηματικά προκαλεί το ότι δεν βρέθηκε πυροσωλήνας ενώ το εύρημα αυτό δείχνει ότι οι τρομοκράτες τούρκοι ετοίμαζαν χτύπημα στην Αθήνα με ρουκέτα και αυτή τη στιγμή αναζητούν ποιος θα ήταν ο στόχος τους. Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας εντόπισαν ένα βάζο με αμμωνιοδυναμίτιδα, ένα πιστόλι CZ στα κεραμιδιά ενός σπιτιού, ένα μανταλάκι με το οποίο ενδεχομένως να συνδεόταν ο εκρηκτικός μηχανισμός και ένα κινητό τηλέφωνο.

Προς το παρόν δεν έχει αποδειχθεί και ερευνάται το ενδεχόμενα τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης να σχεδίαζαν κάποια βομβιστική επίθεση εναντίον του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Εδώ και λίγες μέρες Μαριλένα έχει ξεκινήσει ο επιχειρησιακός σχεδιασμός από την Ελληνική Αστυνομία και πρόκειται να οριστικοποιηθεί όταν ανακοινωθεί το επίσημο πρόγραμμα του τούρκου Προέδρου. Τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι αντίστοιχου τύπου με αυτά της άφιξης στη χώρα μας του Γάλλου πρόεδρου και του Μπαράκ Ομπάμα. Οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας μας θα είναι σε διαρκή συνεργασία με της Τουρκίας.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου