ΕΛΛΑΔΑ

Η Βίκυ Σταμάτη γράφει βιβλίο για την ζωή της με αποκαλύψεις και μυστικά

η-βίκυ-σταμάτη-γράφει-βιβλίο-για-την-ζω-226894

Γυναίκα που απασχόλησε επί μακρόν την κοινή γνώμη, η Βίκυ Σταμάτη είναι αποφασισμένη να εκδώσει βιβλίο με την ζωή της.

Η σύζυγός του άλλοτε ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ έχει ήδη έρθει σε επαφή με δύο εκδοτικούς οίκους που εκδηλώνουν ενδιαφέρον για όσα η κυρία Σταμάτη θέλει να διηγηθεί. Επικρατέστερος τίτλος είναι «Η ζωή μου με τον Ακη» και απ’ ό,τι λέγεται θα στηριχθεί σε σημειώσεις που η ίδια κρατούσε τα χρόνια της σχέσης της αλλά και κατά την διάρκεια του γάμου της με τον Ακη Τσοχατζόπουλο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του περιβάλλοντος Βίκυ Σταμάτη, οι σημειώσεις αυτές είναι άκρως αποκαλυπτικές καθώς μαρτυρούν μυστικές συναντήσεις, χαμηλόφωνες συζητήσεις και χρήματα που άλλαξαν χέρια και μπήκαν σε τσέπες ατόμων υπεράνω κάθε υποψίας. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι με το συγκεκριμένο βιβλίο η Βίκυ Σταμάτη θα δώσει «μια γερή μπουνιά» στο σύστημα που την πολέμησε, κατονομάζοντας πανίσχυρα πρόσωπα, κυρίως πολιτικά, ακόμη και της πρώτης γραμμής.
«Η Βίκυ είναι θυμωμένη με τον τρόπο που την αντιμετώπισε το σύστημα και είναι έτοιμη να ανοίξει πόλεμο επιστρέφοντας τα πυρά» λένε οι γνωρίζοντες και συνεχίζουν: «Επειδή θα ανοίξει το στόμα της και κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους καθώς δεν θα υπάρξει μέτρο, ως είθισται, οι εκδοτικοί θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν λίγο πιο ήπιες τις απόψεις της υπό τον φόβο των μηνύσεων και των δικαστικών αντιδικιών».

Σημειώσεις που μεταφέρονται σε κούτες

Η Βίκυ Σταμάτη θα ξεκινά την διήγησή της από την γνωριμία της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο και θα φτάνει μέχρι τις σκληρές ώρες της φυλακής. Οι διηγήσεις θα στηρίζονται σε στοιχεία αλλά και σε ημερολόγιο που κρατούσε τόσο τις ευτυχισμένες, όσο και τις δύσκολες στιγμές.
Φίλοι της που την βοηθούν στην συγγραφή κάνουν λόγο για χιλιάδες σημειώσεις και πάμπολλα χειρόγραφα που για να μεταφερθούν απατούνται κούτες. Η ίδια θα έχει την τελική άποψη για τα πάντα παρότι φαίνεται να ακούει και όσα την συμβουλεύουν οι δικηγόροι της. Στόχος της πάντως είναι να κρατηθεί για πολύ καιρό στην επικαιρότητα, εκδίδοντας αμέσως μετά τις γιορτές όχι απλά ένα ακόμη πολιτικό βιβλίο αλλά ένα best seller με στοιχεία έρωτα, προδοσίας και φυσικά ίντριγκας.

Η Βίκυ Σταμάτη με όπλο της την πένα ετοιμάζεται να δώσει την δική της εκδοχή στην αυτοβιογραφία της. Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι τόσο η προδημοσίευσή του, όσο και το ίδιο συγγραφικό της εγχείρημα δεν θα πουλήσει; Οι εκδοτικοί οίκοι, πάντως, δίνουν μάχη για της αποσπάσουν ένα συμβόλαιο αποκλειστικότητας. Τα παραμύθια εξακολουθούν να πωλούν έστω κι αν δεν έχουν πάντα happy end…

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου