ΕΛΛΑΔΑ

Στους 20 οι νεκροί στη Μάνδρα

στους-20-οι-νεκροί-στη-μάνδρα-228908

Στους 20 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών που άφησε πίσω της η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τις προηγούμενες ημέρες τη Δυτική Αττική.

Σήμερα, άνδρες της ΕΜΑΚ με τη συνδρομή σκύλων εντόπισαν ακόμη μια σορό κοντά στο αμαξοστάσιο της Μάνδρας. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για άνδρα περίπου 70 ετών. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων συνεχίζονται και μένει να διευκρινιστεί αν η σορός που εντοπίστηκε ανήκει σε έναν από αυτούς.

Υπενθυμίζεται ότι χθες εντοπίστηκαν τρεις ακόμη σοροί. Ειδικότερα, λίγο μετά τις 11.00 το πρωί του Σαββάτου το Λιμενικό ανακοίνωσε ότι εντόπισε δύο σορούς στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας. Η μία από τις σορούς είχε σφηνωθεί σε βράχια πίσω από τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη και χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της ομάδας υποβρυχίων καταστροφών προκειμένου να ανασυρθεί.

Και οι δύο σοροί μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Την ίδια ημέρα η πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκε και άλλος νεκρός σε περιοχή πλησίον του αμαξοστασίου του Δήμου Μάνδρας. Κοντά στο σημείο δηλαδή που εντοπίστηκε σήμερα ο 20ος νεκρός.

Οι τρεις άνδρες ηλικίας 28, 38 και 58 ετών αναγνωρίστηκαν. Ο ένας εξ αυτών είναι ο κυνηγός που αγνοείτοαπό την Τετάρτη Γιάννης Ρούμελης.

Ο Γιάννης Ρούμελης τη μοιραία Τετάρτη είχε ξεκινήσει για να βγάλει το μεροκάματό του. Όταν αντίκρισε το φονικό χείμαρρο σταμάτησε στην αριστερή πλευρά του δρόμου και περίμενε. Το ποτάμι της λάσπης όμως τον παρέσυρε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο άτυχος οδηγός του φορτηγού Γιάννης Ρούμελης

zougla.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου