ΕΛΛΑΔΑ

Ποιες περιοχές θα πλήξει η Ευρυδίκη τις επόμενες μέρες

ποιες-περιοχές-θα-πλήξει-η-ευρυδίκη-τι-235940

H Ευρυδίκη πλήττει από τις πρώτες ώρες της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου 2017 με βροχές και καταιγίδες την κεντρική και νότια χώρα. Για το υπόλοιπο της ημέρας τα φαινόμενα αναμένεται να πλήξουν κατά κύριο λόγο την Aνατολική Στερεά, το Kεντρικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Την Τρίτη 14/11 ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, με τα εντονότερα φαινόμενα να αναμένονται στις δυτικές παράκτιες και νησιωτικές περιοχές και την Ήπειρο.

Σύμφωνα με το meteo, ο χάρτης στα αριστερά παρουσιάζει τη θέση του χαμηλού και τις βροχές τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 13/11, ενώ αυτός στα δεξιά την θέση του χαμηλού και την συνολική βροχή που αναμένεται από το μεσημέρι έως το βράδυ της Τρίτης 14/11.

Το τριήμερο Τετάρτης-Παρασκευής (14-16/11) διαδοχικές διαταραχές οφειλόμενες σε έντονη αστάθεια στην ατμόσφαιρα θα προκαλέσουν βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας. Με τα έως τώρα διαθέσιμα στοιχεία, προκύπτει ότι έως την Πέμπτη 15 /11 θα επηρεαστούν κυρίως τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενώ στη συνέχεια τα φαινόμενα θα επικεντρώνονται κυρίως στην Πελοπόννησο, την Ανατολική Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία και το Αιγαίο.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου