ΕΛΛΑΔΑ

Καρέ-καρέ η σύλληψη του δολοφόνου της Δώρας. Την σκότωσε για 25 ευρώ [εικόνες-βίντεο]

καρέ-καρέ-η-σύλληψη-του-δολοφόνου-της-δ-244970

Στα χέρια των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας είναι από το πρωί της Τρίτης, 7 Νοεμβρίου, ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.

Σοκάρει η αποκάλυψη ότι ο δολοφόνος την σκότωσε για 25 ευρώ, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας, Απόστολος Λύτρας στον ΑΝΤ1. Μέσα στην τσάντα της είχει 5 ευρώ, ενώ για 20 ευρώ πούλησε το κινητό της αργότερα σε κατάστημα στην Ομόνοια.

«Ο δράστης ομολόγησε ότι η τσάντα της άτυχης Δώρας περιείχε μόλις 5 ευρώ και το κινητό της το πούλησε αντί 20 ευρώ», είπε συγκλονισμένος ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος του πατέρα της άτυχης Δώρας. Πρόσθεσε πως στο διάστημα από την δολοφονία μέχρι σήμερα, δέχθηκε πάρα πολλά μηνύματα στο κινητό και το γραφείο του, τα οποία μετέφερε στην Αστυνομία και θεωρεί ότι συνέβαλλαν στην διαλεύκανση της υπόθεσης. Παράλληλα, ο κ. Λύτρας στηλίτευσε τα δημοσιεύματα που στοχοποιούσαν τον πατέρα της Δώ​ρας ως δολοφόνο.

Αποκλειστικά πλάνα από τη στιγμή της σύλληψης του φερόμενου ως δολοφόνου της 32χρονης Δώρας, μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.

Όπως θα δείτε οι αστυνομικοί ακινητοποιούν τον 58χρονο και του περνούν χειροπέδες.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σε μια γειτονιά της Ριζούπολης.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος περπατά αμέριμνος στο δρόμο. Φορά τζιν παντελόνι, γκρι φούτερ με κουκούλα και δερμάτινο μπουφάν. Στα χέρια του κρατά έναν καφέ και μια σακούλα με ένα τετράδιο.

Πέντε άνδρες της ασφάλειας τον πλησιάζουν σε χρόνο dt. Δεν προλαβαίνει να αντιδράσει. Τον ρίχνουν κάτω, τον ακινητοποιούν, του περνούν χειροπέδες και τον βάζουν στο αυτοκίνητο της ασφάλειας που ήδη έχει φθάσει στο σημείο.

Οι αστυνομικοί μαζεύουν τα πράγματα που έχουν σκορπιστεί στον δρόμο, ενώ ένας αστυνομικός φορά το παπούτσι του που έχασε στη διάρκεια της σύλληψης.

Mάλιστα, το σημείο της σύλληψης στη συμβολή των οδών Κύκνων και Τανάγρας στη Ριζούπολη, απέχει μόλις 300 μέτρα από την οδό Αετοράχης, 300 μόλις μέτρα δηλαδή από το σπίτι της άτυχης Δώρας.

Η ομολογία του

Ο ίδιος ο δολοφονός ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς αποκαλύπτοντας πως τη σκότωσε γιατί αντιστάθηκε όταν προσπάθησε να της αρπάξει την τσάντα.

«Έχω διαπράξει και άλλες κλοπές σε νεκροταφεία. Ήταν όμως η πρώτη φορά που πήγα στο Β’ νεκροταφείο στα Πατήσια. Προσπάθησα να της πάρω την τσάντα αλλά εκείνη αντιστάθηκε. Έβγαλα το μαχαίρι και τη σκότωσα», είπε ο δράστης στους αστυνομικούς.

Ο δολοφόνος της άτυχης εφοριακού είναι τοξικομανής. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του κρατώντας τη φωτογραφία που είχαν στα χέρια τους από τις κάμερες ασφαλείας και ρωτώντας σε στέκια τοξικομανών αν είδαν το συγκεκριμένο άτομο. Τα στόματα άνοιξαν και έτσι οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στα ίχνη του.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου