ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Πολτοποίησαν κουταβάκια και τα πέταξαν στα σκουπίδια!

ηράκλειο-πολτοποίησαν-κουταβάκια-κα-247132

Μόνο οργή και αηδία μπορεί να προκαλέσει η φρικιαστική πράξη ενός απάνθρωπου πατέρα που δεν δίστασε να κάνει συνεργό του τον ανήλικο γιο του στην εν ψυχρώ δολοφονία τεσσάρων νεογέννητων κουταβιών, τα οποία πέταξαν στους κάδους απορριμμάτων στο Ηράκλειο!

Οι περαστικοί κοντά στην εκκλησία του Αγίου Ρωμανού, στην περιοχή Ελιά υποψιάστηκαν ότι κάτι περίεργο συνέβαινε το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν είδαν ένα αγροτικό φορτηγάκι να σταματά δίπλα στους κάδους με τον οδηγό να δίνει οδηγίες στον μικρό γιο του, που δεν ήταν πάνω από 13 χρόνων, πώς να πετάξει μια σακούλα. Αμέσως μετά, το παιδί μπήκε πάλι στο όχημα και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όταν άνοιξαν τον κάδο και έβγαλαν την ύποπτη σακούλα, βρήκαν μέσα τέσσερα νεογέννητα κουταβάκια που τα κεφάλια τους είχαν πολτοποιηθεί με φρικιαστικό και αποτρόπαιο τρόπο μόλις ήρθαν στον κόσμο, μετά από αλλεπάλληλα χτυπήματα. Οι αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν την Αστυνομία που κατέγραψε το συμβάν και αναζητά τα στοιχεία πατέρα και γιου, έχοντας ως μοναδικό στοιχείο ένα πλαστικό γάντι μιας χρήσης από το οποίο προσπαθούν να βγάλουν δακτυλικά αποτυπώματα.

Πηγή: neakriti

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου