ΕΛΛΑΔΑ

Μαθήτρια εξολόθρευσε ληστή. Τον έριξε κάτω με λαβή

μαθήτρια-εξολόθρευσε-ληστή-τον-έριξε-247222

Επίθεση από μετανάστη δέχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής μία μαθήτρια Γυμνασίου στη Σάμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαθήτρια βρισκόταν κοντά στο Δημοτικό Γηροκομείο της Σάμου, όταν ένας μετανάστης προσπάθησε να της αποσπάσει την τσάντα που κρατούσε. Ο άντρας επιχείρησε 3 με 4 φόρες να αρπάξει την τσάντα από την μαθήτρια, αλλά εκείνη δεν την άφηνε από τα χέρια της. Αφού δεν τα κατάφερε μάλιστα, προέβη σε άσεμνες χειρονομίες και κινήσεις κατά της μικρής κοπέλας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μαθήτρια κατάφερε να απωθήσει τον μετανάστη χάρη σε μία λαβή που έκανε με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος και να διαφύγει.

Όπως δήλωσε ο πατέρας της μαθήτριας, κ. Μιχάλης, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής «την ώρα που σχολούσε η μικρή και πήγαινε να βρει τη μητέρα της στο κατάστημα που αυτή εργαζόταν». «Σε κάποιον κάθετο δρόμο που πήρε αντιλήφθηκε κάποιον πίσω της να είναι κοντά. Αυτό ξεκίνησε να της τραβάει την τσάντα επανειλημμένως και μάλιστα γελούσε», τόνισε ο πατέρας της μαθήτριας και συνέχισε: «Τότε η μικρή γύρισε, τον χτύπησε στο σαγόνι και έπεσε κάτω αυτός και γλίτωσε η μικρή».

Όπως επισήμανε πάντως ο πατέρας της μαθήτριας, η κόρη του κάνει αυτοάμυνα που «δεν είναι καθαρή πολεμική τέχνη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το samos24, επικαλούμενο αποκλειστικές πληροφορίες, ανέφερε ότι ο δράστης αφού δεν τα κατάφερε,προέβη σε άσεμνες χειρονομίες και κινήσεις κατά της μαθήτριας.

Αμέσως μετά το περιστατικό, η οικογένεια απευθύνθηκε στην αστυνομία, με την μικρή να προσπαθεί να δώσει περιγραφή του μετανάστη που της επιτέθηκε. «Δεν μπορείς να τους περιγράψεις γιατί μοιάζουν μεταξύ τους», τόνισε όμως σήμερα ο πατέρας της μαθήτριας και εξήγησε ότι «το παιδί δεν τον έχει ξαναδεί, δεν έδινε σημασία».

«Δεν έχουμε κάτι με τους μετανάστες. Αυτό, όμως, που μας ενοχλεί είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν στον τόπο για να είναι διερχόμενοι εντός 48 ωρών και αυτό δεν τηρείται από την κυβέρνηση», είπε επίσης ο κ. Μιχάλης.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου