ΕΛΛΑΔΑ

Οι κάμερες «έπιασαν» τον δολοφόνο της 32χρονης Δώρας

οι-κάμερες-έπιασαν-τον-δολοφόνο-της-32-253038

Θέμα χρόνου είναι πλέον, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η εξιχνίαση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Η αστυνομία, που είναι στα ίχνη του δράστη, έχει την εικόνα του από κάμερες επιχειρήσεων, που βρίσκονται απέναντι από το κοιμητήριο.

Το πιθανότερο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, είναι μετά την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, με 14 μαχαιριές, ο δράστης να μην έφυγε από την κύρια είσοδο, αλλά από άλλο σημείο του κοιμητηρίου.

Το κινητό της κοπέλας σταμάτησε να εκπέμπει σήμα 15 λεπτά με την δολοφονία της ενώ το τελευταίο στίγμα του δόθηκε από την περιοχή της Ομόνοιας στην οδός Μενάνδρου.

Είναι πολύ πιθανό ο δολοφόνος να έδωσε το κινητό της γυναίκας σε κάποιον κλεπταποδόχο, ο οποίος βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή.Επιπλέον, στο σημείο της δολοφονίας δεν βρέθηκε η τσάντα της κοπέλας, παρά τις αστυνομικές έρευνες σε μεγάλη περίμετρο. Σύμφωνα με μαρτυρίες αλλά και οπτικό υλικό η Δώρα Ζέμπερη είχε την τσάντα μαζί της.

Η πιθανότερη εκδοχή, όπως έχουν τονίσει, εδώ και ημέρες, έμπειροι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αφού δεν προέκυψε κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος ατόμου του περιβάλλοντος της 32χρονης, είναι η ληστεία μετά φόνου.

Η Αστυνομία “σαρώνει” την περιοχή της Ομόνοιας και προσπαθεί να βρει τον δολοφόνο ανάμεσα σε άτομα που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για αρπαγές τσαντών, κλοπές πεζών, σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών και βίαιες ληστείες δρόμου. Έχουν γίνει και προσαγωγές αλλά δεν έχει προκύψει κάτι.

Μυστήριο παραμένει το μένος του δράστη

Ένα μόνο στοιχείο προβληματίζει τους έμπειρους αστυνομικούς της Δίωξης Εγκλημάτων. Το μίσος που έδειξε ο δράστης απέναντι στην 32χρονη, την οποία μαχαίρωσε 14 φορές. Το «γιατί» δηλαδή έδειξε τόση μανία απέναντι σε έναν άνθρωπο που ήθελε να του αρπάξει την τσάντα. Εκτιμάται ότι ίσως ήταν ένας συνδυασμός σεξουαλικής επίθεσης και ληστείας.

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου