ΕΛΛΑΔΑ

Η αλβανική μαφία πίσω από τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

η-αλβανική-μαφία-πίσω-από-τη-δολοφονία-255634

Στην τελευταία φάση πέρασε η εξιχνίαση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και πλέον είναι θέμα ωρών να εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης σε βάρος φυσικών και ηθικών αυτουργών.

Μόνο χθες, Δευτέρα, πέντε Αλβανοί κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού (τρεις το πρωί και δύο αργά το απόγευμα) μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ και εξετάζονταν για ώρες καθώς κρίθηκαν ύποπτοι ως ηθικοί αυτουργοί στη δολοφονία του 52χρονου δικηγόρου. Οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα ραντεβού στα επισκεπτήρια του Κορυδαλλού σε συνδυασμό με την ανάλυση των δικογραφιών που χειριζόταν το γραφείο του Ζαφειρόπουλου έλυσαν από ό,τι φαίνεται τον γρίφο του εγκλήματος της οδού Ασκληπιού στη Νεάπολη Εξαρχείων.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να βρουν την άκρη του νήματος μέσα από τη δεξαμενή των φυλακών Κορυδαλλού και ουσιαστικά οι πληροφορίες λένε ότι έχουν να κάνουν με την αλβανική μαφία.

Τα μεγάλα αφεντικά επιστράτευσαν μέσα από τη φυλακή τους δύο αλλοδαπούς και τους έδωσαν την εντολή να κλείσουν ραντεβού με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο για να τον εκφοβίσουν. Όμως για λόγους που μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί, η δουλειά «στράβωσε», ο ένας από αυτούς σήκωσε το όπλο με μια σφαίρα του πήρε τη ζωή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις πρώτοι Αλβανοί που μετήχθησαν χθες το πρωί στη ΓΑΔΑ από τον Κορυδαλλό ήταν οι μεσάζοντες ανάμεσα στους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς και τελικά σύμφωνα πάντα με πηγές της Κατεχάκη, οι δύο Αλβανοί που αργά χθες το απόγευμα οδηγήθηκαν στον 11ο όροφο του Ανθρωποκτονιών φέρονται να είναι τα άτομα που ναύλωσαν τους δολοφόνους. Την ίδια ώρα, στις περίπου 30 προσαγωγές που έγιναν την περασμένη εβδομάδα από διάφορες περιοχές της Αθήνας βρίσκονται και οι δύο Αλβανοί που πήγαν στο δικηγορικό γραφείο του Ζαφειρόπουλο για να τον απειλήσουν και να του στείλουν μήνυμα και τελικά τον δολοφόνησαν με μια σφαίρα στο στήθος.

Φωτογραφίες από το βράδυ του εγκλήματος

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου