ΕΛΛΑΔΑ

Σε 2 ώρες θα πεθάνεις: Τη φρίκη έζησε γυναίκα στα χέρια των ληστών

σε-2-ώρες-θα-πεθάνεις-τη-φρίκη-έζησε-γυν-258842

Οι δράστες σκληροί, χωρίς κανέναν σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή. Η νέα επίθεση με τη μέθοδο τους ληστές να χρησιμοποιούν σίδερο ενισχύει τον φόβο ότι η απάνθρωπη τακτική επανήλθε στο προσκήνιο. Θύμα αυτή τη φορά μια γυναίκα 85 ετών που ζούσε μόνη σε διαμέρισμα στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες στο Newsit.gr ανθρώπων που ήρθαν σε άμεση επαφή με το θύμα, οι τρεις ληστές είπαν στη γυναίκα “σε δυο ώρες θα πεθάνεις” βέβαιοι για το αποτέλεσμα των χτυπημάτων που της είχαν επιφέρει.

Σαν από θαύμα η άτυχη γυναίκα κατάφερε να λυθεί και να καλέσει σε βοήθεια. Μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Το χρονικό της φρίκης

Οι δράστες κατάφεραν να εισβάλουν στο διαμέρισμα της γυναίκας και να την αιφνιδιάσουν. Έπεσαν με μανία πάνω της και άρχισαν να τη χτυπούν με δύναμη.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες στο newsit.gr οι ληστές έδεσαν και φίμωσαν την άτυχη γυναίκα για να μην ακούγονται οι φωνές της και στη συνέχεια άρχισαν να τη βασανίζουν.

Με χτυπήματα στο πρόσωπο της έσπασαν τα δόντια και τα ζηγωματικά, ενώ ο ένας από αυτούς όσο εκείνη ήταν πεσμένη στο πάτωμα “χοροπηδούσε” πάνω της.

Το βασανιστήριο της γυναίκας δεν τελείωσε εκεί. Παρά το γεγονός ότι τους εκλιπαρούσε για οίκτο και προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι είχε μόλις 20 ευρώ και πως τα χρήματα από τη σύνταξη τα φυλάει η κόρη της εκείνοι συνέχισαν.

Έβαλαν στην πρίζα το ηλεκτρικό σίδερο και της προκάλεσαν εγκαύματα στο στήθος και τον ώμο.

Όταν οι δράστες κατάλαβαν ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να αρπάξουν άφησαν τη γυναίκα δεμένη και αβοήθητη λέγοντάς της μάλιστα χαιρέκακα πριν φύγουν “σε δύο ώρες θα πεθάνεις”…

Η γυναίκα ευτυχώς διατήρησε τις αισθήσεις της, παρά τα σοβαρά τραύματα που της είχαν επιφέρει, κατάφερε με πολύ κόπο, γύρω στις πέντε τα ξημερώματα να λυθεί και να συρθεί ως τον δρόμο όπου καλούσε σε βοήθεια.

Για καλή της τύχη την ώρα εκείνη περνούσε από το σημείο μια γυναίκα που άκουσε τις φωνές της και ενημέρωσε την αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο που την παρέλαβε και την οδήγησε στο ΚΑΤ.

Τι λέει η κόρη της 85χρονης

Η μητέρα μου είναι χαμένη και σοκαρισμένη τα περισσότερα εξωτερικά τραύματα έχουν φύγει. Η μύτη της είναι σπασμένη οι μώλωπες στο λαιμό έχουν κατέβει αλλά το κάψιμο είναι παρά πολύ σοβαρό γιατί βρήκε όργανα” λέει στο Newsit.gr Η κόρη της άτυχης γυναίκας.

Όπως υπογραμμίζει πλέον δεν μπορεί να την αφήσει να ζει μόνη της. Η αστυνομικοί δεν της έχουν πει κάτι για τις έρευνες, παρά μόνο ότι είναι αισιόδοξοι πως θα εντοπίσουν τους δράστες.

Όπως λέει η γυναίκα και η ίδια έχει υποστεί σοκ από την επίθεση σε βάρος της μητέρας της:

“Αυτή η βδομάδα ήταν μαρτυρική μέχρι που πέφτουν τα μαλλιά μου. Είμαι παρά πολύ σοκαριαμενη. Έκανα δερματολογικές εξετάσεις και έχω μια ασθένεια που προκλήθηκε από το σοκ. Το ίδιο βράδυ που μπήκαν στο σπίτι και το έμαθα έπαθα μια κρίση που μου προκάλεσε την ασθένεια”.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου