ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Οι έρευνες επιστρέφουν στο νεκροταφείο. Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

δολοφονία-δώρας-ζέμπερη-οι-έρευνες-επ-261833

Στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, εκεί που το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη βρήκε τραγικό θάνατο έπειτα από επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι, επιστρέφουν οι έρευνες των Αρχών.

Με την έρευνα να έχει κινηθεί μέχρι στιγμής και σε άλλα επίπεδα (και αφού οι μαρτυρίες που έχουν ληφθεί τόσο από το συγγενικό όσο και από το φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της εφοριακού δεν έχουν οδηγήσει πουθενά), οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης εντείνουν την προσοχή τους στον τόπο του εγκλήματος, σε μια προσπάθεια να «διαβάσουν» προσεκτικά όλα τα σημάδια.

Το σημείο που η 32χρονη νεαρή δέχθηκε την επίθεση, η προσπάθεια που κατέβαλε για να ξεφύγει από τον δολοφόνο της και ως εκ τούτου η πορεία της μέχρι το σημείο που άφησε την τελευταία της πνοή μπαίνουν για μία ακόμα φορά στο μικροσκόπιο των Αρχών, που προσπαθούν να συνθέσουν με όση μεγαλύτερη ακρίβεια γίνεται το σκηνικό του εγκλήματος.

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο μπαίνουν ξανά οι μαρτυρίες όσων βρίσκονταν τη στιγμή της δολοφονίας στο κοιμητήριο, εργαζομένων και επισκεπτών, ενώ ως προς το κομμάτι αυτό, οι αστυνομικοί διευρύνουν τις έρευνες ακόμη περισσότερο και προσπαθούν να εντοπίσουν άτομα που συνηθίζουν να επισκέπτονται το νεκροταφείο απογευματινές ώρες και συγκεκριμένα στο χρονικό διάστημα 16:00 με 18:00. Στόχος τους είναι να διαπιστώσουν αν υπάρχει κάποιος μάρτυρας που να είχε δει κάτι ασυνήθιστο το απόγευμα της Τετάρτης στο κοιμητήριο της Ριζούπολης, όπως, για παράδειγμα, μία ύποπτη κίνηση ή κάποιο άτομο που να έδειχνε ιδιαίτερα αναστατωμένο.

Όπως προκύπτει πάντως, τα βασικά σενάρια είναι δύο: είτε η νεαρή κοπέλα συνάντησε κάποιο γνωστό της πρόσωπο και η συνάντηση αυτή έπειτα από κάποια λογομαχία είχε ως κατάληξη τη δολοφονία της, είτε δέχθηκε επίθεση από κάποιον μανιακό ο οποίος τη λήστεψε και στη συνέχεια τη σκότωσε.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου