ΕΛΛΑΔΑ

Μπουτάρης: Ήταν άρρωστη η γυναίκα μου και της έδινα χασίς για τον πόνο

μπουτάρης-ήταν-άρρωστη-η-γυναίκα-μου-κ-267626

Σε προσωπική αποκάλυψη προχώρησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Παρασκευής.

Ο κ. Μπουτάρης πρώτα έκανε την παρατήρηση πως σε όλο τον κόσμο έχει νομιμοποιηθει η κάνναβη και μετά αποκάλυψε ότι έδινε χασίς στη γυναίκα του για να την απαλύνει από τον πόνο.

«Θα σας πω κάτι. Η γυναίκα μου πέθανε από καρκίνο. Όταν είχε πόνους έψαχνα να βρω χασίς και της έδινα με ιατρική συμβουλή. Και της έκανε καλό για τους πόνους, δεν είναι θεραπευτικό». Στην ερώτηση των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ εάν ήταν γιατρός αυτός που του είπε να δίνει χασίς στην ασθενή σύζυγό του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης διευκρίνισε ότι «δεν μου είπε ο γιατρός να βρω στο μπακάλη χασίσι. Μου είπε ότι είναι μια μορφή παυσίπονου για να απαλύνει την κατάσταση».

Και πρόσθεσε: «Σαφώς και δεν είναι αυτή η λύση. Είναι και αυτό ένα μέσο που μπορεί να απαλύνει τον πόνο».

Πάντως ξεκαθάρισε ότι αυτή η παραδοχή δεν είναι θετική τοποθέτηση για το θέμα της χρήσης. Σηεμίωσε μάλιστα με ευκρίνεια:

«Άσε τη χρήση είναι άλλο πράγμα», χαρακτηρίζοντας μάλιστα «χαζαμάρες αυτά που λένε για γλάστρες στα μπαλκόνια», όπως είχε κάνει ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης.

«Πού ξέρω αν στο μπαλκόνι το έχεις για θεραπευτικούς σκοπούς ή για να ντουμανιάζεις» κατέληξε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου