ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας 32χρονης: Ηταν πληρωμένος δολοφόνος [εικόνες]

πατέρας-32χρονης-ηταν-πληρωμένος-δολοφ-269363

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την άγρια δολοφονία 32χρονης μέσα στο β Νεκροταφείο στο Γαλάτσι. Ο δράστης επιτέθηκε με ιδιαίτερο μένος στη γυναίκα χρησιμοποιώντας μαχαίρι.

Η γυναίκα ήταν υπάλληλος της Α’ ΔΟΥ Πειραιά. Πριν μερικούς μήνες είχε πεθάνει παιδικός της φίλος σε τροχαίο και η 32χρονη επισκεπτόνταν τον τάφο του τακτικά.

Ακριβώς στο σημείο αυτό, τα ίχνη δείχνουν ότι το θύμα δέχτηκε την πρώτη επίθεση. Στη συνέχεια είτε η κοπέλα επιχείρησε να ξεφύγει και ο δράστης την κυνήγησε είτε σύρθηκε στην προσπάθειά της να διαφύγει, όπως δείχνουν τα σημάδια από το αίμα.

Η κοπέλα δέχτηκε αρκετές μαχαιριές στήθος, στην πλάτη και το πρόσωπο, γεγονός που δείχνει μένος. Προς το παρόν οι αστυνομικοί θεωρούν ότι υπάρχουν προσωρινά κίνητρα, αλλά δεν αποκλείουν τη ληστεία.

Πάντως, ο πατέρας της που μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή έκανε λόγο για “πληρωμένους δολοφόνους” και ζήτησε να γίνει γνωστό εάν η κόρη του χειρίζονταν κάποια “περίεργη υπόθεση”.

Πατέρας δολοφονηθείσας: Ήταν πληρωμένος δολοφόνος

«Να βγει το ΣΔΟΕ και να πει τι υποθέσεις είχε το κορίτσι στα χέρια του», ζήτησε ο πατέρας της 32χρονης Δώρας που δολοφονήθηκε χθες το απόγευμα μέσα στο Β Νεκροταφείο Αθηνών.

Όπως είπε ο ίδιος, η κόρη του ήταν στο Δικαστικό Τμήμα του ΣΔΟΕ και είχε κατά καιρούς δεχθεί απειλές, όχι όμως τώρα τελευταία. «Είχε τη λίστα Λαγκάρντ και άλλες 5-6 λίστες με όλα τα λαμόγια», είπε μεταξύ άλλων.

«Ήταν πληρωμένος δολοφόνος», είπε ο τραγικός πατέρας, συμπληρώνοντας ότι «ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου ότι θα μπω μέσα στη φυλακή και θα τον σκοτώσω».

Η διευθύντρια της Α’ ΔΟΥ Πειραιά Α.Γερακούδη, μιλώντας με τη σειρά της στο Καλημέρα Ελλάδα, έκανε λόγο για μία από τις «συναδέλφους, που θέλεις να υπηρετήσεις μαζί τους».

Διευκρίνισε ότι η κοπέλα εργαζόταν στο τμήμα των Ελέγχων, αρνήθηκε ωστόσο να υποστηρίξει ή να διαψεύσει τις καταγγελίες του πατέρα της, σημειώνοντας ότι αυτά είναι θέματα των Αρχών.

[THETOC.GR]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου