ΕΛΛΑΔΑ

Ανατριχιαστικά τα στοιχεία για τη δολοφονία της 17χρονης από την μητέρα της

ανατριχιαστικά-τα-στοιχεία-για-τη-δολ-273209

Μία υπόθεση “Ψυχώ” εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Μαρκοπούλο, καθώς μία μητέρα αφού πρώτα κλείδωσε τον σύζυγό της στην αποθήκη του σπιτιού τους, στη συνέχεια επιτέθηκε με τέσσερις ή πέντε μαχαιριές στην κόρη της, την οποία τελικά σκότωσε, κόβοντάς την τον λαιμό, μπροστά από το γκαράζ της οικίας τους και έπειτα αυτοκτόνησε.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου όταν η 51χρονη γυναίκα ακολούθησε τον άντρα της, ο οποίος βγήκε από το σπίτι στην αυλή για να κάνει κάποιες εργασίες. Η σύγχρονη Μήδεια κλείδωσε τον σύζυγό της στην αποθήκη και στη συνέχεια ανέβηκε πάνω στο δωμάτιο της κόρης της, η οποία είχε ξυπνήσει και διάβαζε.

“Χωρίς κάποιον προφανή λόγο της επιτέθηκε με το μαχαίρι με το ανήλικο κορίτσι να την αφοπλίζει αρχικά δεχόμενη κάποιες μαχαιριές στην προσπάθειά της να αυτοπροστατευτεί, ύστερα από έντονο διαπληκτισμό”, ανεφερε στον “Ε.Τ.” αξιωματικός που χειρίστηκε την υποθεση. Μετά από την πρώτη επίθεση η 17χρονη Μαρίνα βγήκε στο μπαλκόνι του δωματίου της και στην προσπάθειά της να σωθεί πήδηξε πάνω σε κάτι δέντρα που βρίσκονταν ακριβώς από κάτω. “Ωστόσο, στη συνέχεια έπεσε και χτύπησε πιο έντονα στην ράμπα του γκαράζ“, προσθεσε ο έμπειρος αξιωματικός της ΕΛΑΣ.

Την ίδια ώρα η θολωμένη μητέρα πήρε ένα διαφορετικό μαχαίρι από την κουζίνα και κατέβηκε από τις σκάλες στο πάρκινγκ για να αποτελειώσει την κόρη της.

“Ακριβώς μπροστά από το γκαράζ του σπιτιού κατάφερε να την εγκλωβίσει και την μαχαίρωσε τρεις με τέσσερις φορές, τραυματίζοντάς την στο σώμα, στο στήθος και την καρωτίδα της”, είπε ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ.

Επιτόπου η συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας επιχείρησε να κόψει τον λαιμό της αλλά επειδή δεν τα κατάφερε έδωσε τέλος στη ζωή της, κόβοντας τις φλέβες της.

Ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού, ο οποίος είναι διευθυντής μεγάλης ταξιδιωτικής εταιρείας, άκουσε τις φωνές των δύο γυναικών και με ένα τσεκούρι έσπασε την πόρτα της αποθήκης, ενώ τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να απελευθερωθεί. Ωστόσο, όταν τα κατάφερε ήταν ήδη αργά καθώς αντίκρισε την σύζυγό του και την κόρη του να κείτονται νεκρές στο μπροστινό μέρος του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και το τελευταίο διάστημα είχε αποκτήσει συγκεκριμένες εμμονές, σκεπτόμενη τι θα απογίνει η κόρη της σε περίπτωση που τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της αφήσουν την τελευταία τους πνοή.

Δεν ήξερε η στενή φίλη της 17χρονης

“Δεν μας είχε δείξει κάποιο δείγμα πως μπορεί να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα στο σπίτι της με τη μητέρα της. Τι να σας πω. Έχουμε σοκαριστεί όλοι με τον τρόπο που έφυγε. Ήταν πολύ κρίμα γιατί ήταν ένας άγγελος, ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια με θετική διάθεση”, είπε στον “Ε.Τ.” επιστήθια φίλη της 17χρονης Μαρίνας.

“Ήταν ένα άτομο που ήταν μέσα σε όλα, παρόλο που ήταν πάρα πολύ ήσυχη. Δεν είχαμε ακούσει κάτι ούτε στη γειτονιά ούτε μας είχε πει η ίδια πως η μητέρα της αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Εμένα μου είχε πει πως θα συνέχιζε τη ζωή της στο εξωτερικό, αυτό ονειρευόταν. Είναι δύσκολη ώρα για εμάς τις φίλες της καθώς δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε τι μπορεί να πέρναγε στο σπίτι της δεν μας είχε πει ποτέ τίποτα”, πρόσθεσε μία από τις καλύτερές της φίλες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου