ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η ανάρτηση του γιου του Μ. Ζαφειρόπουλου: Έχασα ό,τι πιο πολύτιμο είχα

συγκλονίζει-η-ανάρτηση-του-γιου-του-μ-ζ-276202

Τη γη κάτω από τα πόδια του έχασε ο γιος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Νώντας στο άκουσμα ότι ο πατέρας του δολοφονήθηκε άγρια από δύο στυγνούς εκτελεστές μέσα στο δικηγορικό του γραφείο.

Η εικόνα του να κλαίει με λυγμούς έξω από το γραφείο της Ασκληπιού στην αγκαλιά του θείου του Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Μάλιστα χθες ο ίδιος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook είπε το δικό του αντίο στον πατέρα του, το στήριγμά του και τον άνθρωπο που αποτελούσε για τον ίδιο πρότυπο.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα συλλυπητήριά σας κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά αλλά δεν βρίσκομαι σε θέση να το κάνω… χθες έχασα ό,τι πιο πολύτιμο είχα εξαιτίας κάποιων άνανδρων και μικρών ανθρώπων και ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Έφυγε κάνοντας το λειτούργημά τους γιατί ως τέτοιο έβλεπε τη δικηγορία και πάντα μου έλεγε πως αν το κάνεις αξιοπρεπώς δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Τελικά ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις στην σημερινή κοινωνία. Και το χειρότερο είναι ότι δεν πρόλαβε να με ορκίσει δικηγόρο όπως ήταν το όνειρό του. Καλό παράδεισο πατέρα μου!! Θα σε αγαπάω πάντα!», έγραψε.

[star.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου