ΕΛΛΑΔΑ

Πιτσιρίκος «έψαχνε για δουλειά» για να κάνει κλοπές

πιτσιρίκος-έψαχνε-για-δουλειά-για-ν-277310

«Γεννούσε»… ιδέες το μυαλό ενός πιτσιρίκου, αλλά μόνο για κακό! Παρά τη μικρή του ηλικία -μόλις 16 χρόνων- δεν δίσταζε να εμφανιστεί στους ιδιοκτήτες σπιτιών στην Καβάλα ως υποψήφιος … αγοραστής ή ζητώντας δουλειά, περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία να τους ξαφρίσει!

Συνήθως, ο ανήλικος δρούσε μόνος αλλά σε πολλές περιπτώσεις το έκανε μαζί με έναν 27χρονο συνεργό του. Από τον Ιούλιο του 2016 ως τον περασμένο Σεπτέμβριο, κατάφερε να «βουτήξει» από οκτώ σπίτια στη Χρυσούπολη, το Χρυσοχώρι και τη Νέα Καρυά Καβάλας μετρητά ύψους 1.375 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή, μια ηλεκτρονική συσκευή και ένα κινητό!

Οι οκτώ υποθέσεις εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Νέστου και σε βάρος των δύο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες στην ευρύτερη περιοχή. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος των γονέων του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου