ΕΛΛΑΔΑ

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει το «παιχνίδι» με τη ναφθαλίνη στο Αγρίνιο. Κλειστά δύο σχολεία

ανησυχητικές-διαστάσεις-παίρνει-το-277455

Σαν «θεσμός» με επικίνδυνες συνέπειες πάει να καθιερωθεί η καθημερινή πια ρίψη ναφθαλίνης σε σχολεία στο Αγρίνιο, με την Αστυνομία και τα συνεργεία καθαρισμού της περιοχής να είναι διαρκώς απασχολημένα στην αντιμετώπίση του.

Πιο συγκεκριμένα, χθες καταγράφηκαν δύο νέα κρούσματα στο 1ο και το 7ο Γυμνάσιο Αγρινίου, με αποτέλεσμα να μην γίνουν μαθήματα το πρωί καθώς η ενέργεια έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Στις ήδη υπάρχουσες δικογραφίες με μηνύσεις κατά αγνωστων, ενσωματώθηκαν και οι 2 νέες που υπέβαλαν οι διευθύνσεις των δύο αυτών σχολείων με τις κατηγορίεςτης απόπειρας πρόκλησης σωματικής βλάβης και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Ανησυχητικές διαστάσεις αποκτλα το επικίνδυνο αυτό «παιχνίδι» με τον αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων, μιας και την Τρίτη, το 3ο Γυμνάσιο της πόλης που μπήκε στο στόχαστρο για δεύτερη φορά, ενώ και το 4ο Γυμνάσιο δέχτηκε επίθεση, όμως λειτούργησε κανονικά, με κάποιους γονείς μαθητών να διαμαρτύρονται έντονα.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου διενεργεί έρευνα για όλα τα καταγεγραμμένα περιστατικά, ενώ επίσης πραγματοποιεί και συνεχόμενες νυχτερινές περιπολίες για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι έχουν ρίξει ναφθαλίνη δυο φορές στο 3ο Γυμνάσιο και από μια στο 6ο Γενικό Λύκειο, στο 5ο Γυμνάσιο και στο Εσπερινό Γυμνάσιο και Λύκειο.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου