ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Σητεία: «Φρούριο» με κάμερες είχε κάνει το σπίτι του ο καρδιολόγος

έγκλημα-στη-σητεία-φρούριο-με-κάμερ-279415

Σε «φρούριο» είχε μετατρέψει το σπίτι και το ιατρείο του ο 62χρονος γιατρός Χριστόδουλος Καλαντζάκης, ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια το Σάββατο ση Σητεία από τη σύζυγό του και τον εραστή της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost, είχε τοποθετηθεί κλειστό κύκλωμα ασφαλείας με κάμερες σε κάθε σημείο. Μάλιστα η σχετική πινακίδα που έχει αναρτηθεί κοντά στην κεντρική είσοδο του ιατρείου ενημερώνει για την καταγραφή εικόνων.

Τρεις ημέρες μετά το στυγερό έγκλημα η τοπική κοινωνία της Σητείας παραμένει συγκλονισμένη.

Στο σπίτι της οικογένειας Καλαντζάκη, στο ισόγειο του οποίου λειτουργούσε το καρδιολογικό ιατρείο, πόρτες και παράθυρα είναι ερμητικά κλειστά, αποτυπώντας το σιωπηλό κενό που άφησε η άγρια δολοφονία στην οικογένεια του εκλιπόντος αλλά και σε όλους όσοι είχαν εμπιστευθεί την υγεία τους στην επιστημονική του ικανότητα.

Στο κατώφλι του ιατρείου, όπως βλέπετε και στις εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός, κάποιος από τους ασθενείς του Χριστόδουλου Καλαντζάκη εναπόθεσε λίγα λουλούδια και ένα χειρόγραφο σημείωμα που αναφέρει «Ήσουν ο γιατρός της καρδιάς μας. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Καλό σου ταξίδι γιατρέ».

Εν τω μεταξύ, αύριο αναμένεται να οδηγηθούν σε ανακριτή και εισαγγελέα για να απολογηθούν, η Βουλγάρα σύζυγος του γιατρού και ο σύντροφός της. Όσο για το 4χρονο παιδί του ζευγαριού, για την ώρα μένει με την Βουλγάρα γιαγιά του, η οποία όπως όλα δείχνουν, θα ζητήσει και την επιμέλεια του παιδιού, αν η μητέρα του κριθεί προφυλακιστέα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου