ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε χρόνια κυκλοφορούσε με κλεμμένη μηχανή

πέντε-χρόνια-κυκλοφορούσε-με-κλεμμέν-290067

Μεγάλο θράσος είχε ένας νεαρός που είχε κλέψει μια μοτοσικλέτα πριν από πέντε χρόνια από μια περιοχή της Πέλλας. Όχι μόνο κυκλοφορούσε σαν… κύριος με αυτήν στην ίδια περιοχή, αλλά της είχε βγάλει και την πινακίδα κυκλοφορίας για να μην εντοπίζεται, παρ’ όλο που έτσι έδινε στόχο!

Αυτό ακριβώς συνέβη όταν ο 23χρονος Έλληνας πέρασε μπροστά από ένα μπλόκο που είχε στήσει η Ομάδα Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) στην Πέλλα. Μόλις οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η μηχανή δεν έφερε πινακίδα κυκλοφορίας, ακινητοποίησαν τον οδηγό για να του επιδώσουν κλήση! Όμως, κατά τον έλεγχο των στοιχείων του, αποδείχθηκε ότι η μοτοσικλέτα είχε κλαπεί τον Οκτώβριο του 2012!

Ο 23χρονος δεν συνελήφθη, αφού το αυτόφωρο είχε παρέλθει προ πολλού, όμως προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Σκύδρας όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κλοπή τροχοφόρου και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας. Η κλεμμένη μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον 49χρονο ιδιοκτήτη της, που είχε… ξεχάσει πια την ύπαρξή της!

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου