ΕΛΛΑΔΑ

49χρονη ξεψύχησε μπροστά στα μάτια της κόρης και του συζύγου της

49χρονη-ξεψύχησε-μπροστά-στα-μάτια-της-κ-298385

Θρήνος στον Αλισσό Αχαΐας για τον χαμό της 49χρονης Β.Κ έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου στο ύψος των Καμινίων. Η γυναίκα ξεψύχησε μπροστά στα μάτια του συζύγου της και της 19χρονης κόρης της που απεγκλωβίστηκαν από το όχημα και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία, για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε χθες το βράδυ, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Καμινίων, κατά το οποίο ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, στο οποίο είχε συνεπιβάτες την 49χρονη γυναίκα του και την 19χρονη κόρη του.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός, της 49χρονης, ο σοβαρός τραυματισμός του συζύγου της και οι ελαφροί τραυματισμοί της κόρης τους και του 20χρονου οδηγού του έτερου αυτοκινήτου.

Επιπλέον, στον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, μετέβησαν δύο πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, με τέσσερις πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους επιβαίνοντες στο δεύτερο όχημα.

Διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών για τα αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Πηγή: thebest

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου