ΕΛΛΑΔΑ

Υπάλληλος delivery παρέδωσε σουβλάκια με ηρωίνη σε κρατούμενο

υπάλληλος-delivery-παρέδωσε-σουβλάκια-με-ηρω-298523

Πριν από δυο εβδομάδες είχε μαχαιρώσει για ασήμαντη αφορμή ένα νεαρό, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Την Δευτέρα, εμφανίστηκε ως υπάλληλος delivery στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου και παρέδωσε σουβλάκια με γέμιση… ηρωίνης σε έναν κρατούμενο!

Ο 28χρονος Έλληνας πήγε στο τμήμα ως διανομέας καταστήματος πρόχειρου φαγητού και ζήτησε να παραδώσει παραγγελία σε έναν 28χρονο Λετονό κρατούμενο. Όταν οι φρουροί των κρατητηρίων «ξεψάχνισαν» το περιεχόμενο του πακέτου, όπως ορίζει η διαδικασία ελέγχων, δεν άργησαν να ανακαλύψουν ένα «φιξάκι» με ηρωίνη βάρους 1,7 γραμμαρίου κρυμμένο μέσα στο ένα από τα σουβλάκια!

Ο delivery συνελήφθη και παρελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που ανέλαβαν την προανάκριση. Σε βάρος του και σε βάρος του αλλοδαπού κρατούμενου ο οποίος είχε παραγγείλει το σουβλάκι με… απ’ όλα, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Όπως έγινε γνωστό, στις 13 Σεπτεμβρίου ο 28χρονος είχε τραυματίσει με έναν χαρτοκόπτη στον λαιμό έναν 29χρονο στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου. Ωστόσο, δυο ημέρες αργότερα, αφέθηκε ελεύθερος με διάταξη της τακτικής ανακρίτριας Ρόδου και με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως, αφού του ορίστηκε εγγύηση ύψους 1.500 ευρώ και του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνισή του τρεις φορές κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου