ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια

ξεκληρίστηκε-ολόκληρη-οικογένεια-498961

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία των Τρικάλων από ένα τρομερό τροχαίο δυστύχημα με επτά νεκρούς και δύο τραυματίες που έγινε χθες το απόγευμα στο 50ο χιλιόμετρο του δρόμου Λάρισας – Τρικάλων.

Ειδικότερα εκείνη την ώρα ένα φορτηγό αυτοκίνητο που μετέφερε πρόβατα και κινούνταν με κατεύθυνση προς Λάρισα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς Τρίκαλα.

Αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν το ΙΧ να μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, το φορτηγό να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί εκτός οδοστρώματος, ενώ κατά τη διάρκεια της εκτροπής του συγκρούστηκε και με δεύτερο ΙΧ -σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων- επίσης επιβατικό αυτοκίνητο που κινούνταν προς Τρίκαλα και το οποίο κυριολεκτικά διαλύθηκε.

Οι σκηνές που ακολούθησαν απερίγραπτες, καθώς διερχόμενοι οδηγοί έσπευσαν προς βοήθεια και βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια ανείπωτη τραγωδία.

Ο απολογισμός τρομακτικός καθώς από το πρώτο όχημα έχουν ανασυρθεί νεκροί ο οδηγός Νίκος Νάτσινας η νύφη του και τα δύο ανήλικα παιδιά 18 μηνών και 4,5 ετών, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η σύζυγος του οδηγού.

Όσον αφορά στο δεύτερο ΙΧ, από αυτό ανασύρθηκαν νεκροί οι Κόκκαλης Ιωάννης 40 ετών που έμενε στο Φλαμούλι, πατέρας δυο αγοριών 11 και 12 χρόνων, Τσιούκας Παναγιώτης 25 χρόνων από τα Αμπελάκια και Ζαμπούρας Σπύρος που διέμενε στα Τρίκαλα, όλοι τους εργάτες στα Τέμπη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων για ώρες γινόταν από παράδρομους προκειμένου να συλλεγούν στοιχεία από την τροχαία Τρικάλων για τα ακριβή αίτια του απίστευτου αυτού τροχαίου δυστυχήματος.

Θρήνος στο νεκροτομείο

Σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου μεταφέρθηκαν οι σοροί των θυμάτων, από συγγενείς που θρηνούσαν την απώλεια των δικών τους ανθρώπων.

Στο νεκροτομείο, βρίσκονται οι σοροί του 39χρονου Νίκου Νάτσινα, της γυναίκας του κουνιάδου του, της 21χρονης Γερασιμίνας Γκεσούλη από την Άρτα, των δύο παιδιών του Σωτήρη 1 έτους και του Ιωάννη 4,5 ετών, του 25χρονου Παναγιώτη Τσιούκα, του 40χρονου Ιωάννη Κόκκαλη και του 24χρονου Σπυρίδων Ζαμπούρα.

Στο νοσοκομείο δίνει μάχη να κρατηθεί στην ζωή η σύζυγος του Νίκου Νάτσινα, η 32χρονη Γεωργία Χύτα, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση έχει μεταφερθεί ο οδηγός του φορτηγού που είναι αυτός που μπορεί να δώσει εικόνα των συνθηκών της τραγωδίας.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου