ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερη η 15χρονη που άφησε τα δίδυμα μόνα στο σπίτι. Στο Αυτόφωρο ο πατέρας

ελεύθερη-η-15χρονη-που-άφησε-τα-δίδυμα-μ-312980

Ελεύθερη αφέθηκε η 15χρονη μητέρα που είχε αφήσει με τον σύντροφό της τα τεσσάρων μηνών δίδυμά της μόνα τους στο σπίτι. Ο Εισαγγελέας θα αποφασίσει το μέλλον των παιδιών.

Η 15χρονη η οποία είναι ξανά έγκυος αφέθηκε ελεύθερη αφού πρώτα της αποδόθηκαν κατηγορίες.

Ο 23χρονος πατέρας δικάζεται σήμερα στο αυτόφωρο, ενώ αρμόδιος για το μέλλον των μικρών διδύμων είναι ο Εισαγγελέας Ανηλίκων. Αυτός θα αποφασίσει εάν τα παιδιά θα επιστρέψουν στους γονείς τους ή θα δοθούν σε κάποιο ίδρυμα.

Η ιστορία έχεις ως εξής:

Στις 5:30 το απόγευμα γείτονας νεαρού ζευγαριού ενημέρωσε την Αστυνομία πως οι γονείς έχουν φύγει και έχουν αφήσε ιτα δύο παιδιά τους μόνα. Στο σημείο έφτασε περιπολικό του οποίου το πλήρωμα διαπίστωσε πως το διαμέρισμα ήταν κλειδωμένο και δεν άκουσαν φωνές ή κλάματα.

Ο γείτονας πήγε στο ΑΤ Περιστερίου όπου έδωσε κατάθεση. Στη συνέχεια αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα, μαζί με μέλη του Χαμόγελου του Παιδιού και βρήκαν όντως εντός του διαμερίσματος τα δύο δίδυμα ηλικίας τεσσάρων μηνών να κοιμούνται.

Τα μετέφεραν στο νοσοκομείο παίδων Αγλαϊα Κυριακού όπου παραμένουν καλά στην υγεία τους.

Όσο για τους γονείς, είναι 23 ετών ο άντρας και 15,5 η γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί. Εντοπίστηκαν στις 9.30 το βράδυ όταν επέστρεψαν στην οικία τους και επικαλέστηκαν έκτακτο ιατρικό ζήτημα που αντιμετώπισε ο 23χρονος.

Εις βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου