ΕΛΛΑΔΑ

Στον ανακριτή ο Πακιστανός που σκότωσε με σφυρί τον συμπατριώτη του

στον-ανακριτή-ο-πακιστανός-που-σκότωσ-313238

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί σήμερα το μεσημέρι ο 32χρονος υπήκοος Πακιστάν, που ομολόγησε ότι σκότωσε στις 7 Σεπτεμβρίου τον 24χρονο ομοεθνή του και τον πέταξε σε ρυάκι κοντά σε θερμοκήπιο, όπου εργάζονταν και οι δύο στην περιοχή του Τυμπακίου.

Ο 32χρονος, ο οποίος ομολόγησε στους αστυνομικούς όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος, αναμένεται να απολογηθεί και να εξηγήσει ενώπιον των ανακριτικών αρχών τους λόγους, που τον οδήγησαν να σκοτώσει τον συμπατριώτη του.

Αν και ερευνώνται ακόμη τα κίνητρα της δολοφονίας του 24χρονου Πακιστανού, οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κίνητρα σεξουαλικού περιεχομένου, μια και το θύμα βρέθηκε σχεδόν γυμνό μέσα στο ρυάκι και τυλιγμένο με ένα κομμάτι νάιλον.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα του 24χρονου βρέθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας από τον ιδιοκτήτη του θερμοκηπίου, λόγω της έντονης δυσοσμίας που αναδυόταν στην περιοχή σε συνδυασμό και με την πολυήμερη απουσία του εν λόγω άνδρα από την εργασία του.

Άμεσα οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνες στην περιοχή, όπου εντόπισαν και προσήγαγαν δύο Πακιστανούς, εκ των οποίων ο 32χρονος, που ομολόγησε ότι κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με σφυρί στο κεφάλι του 24χρονου και τον σκότωσε.

Πηγή: cretapost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου