ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρή βρέθηκε γυναίκα κάτω από τον καταπέλτη πλοίου

νεκρή-βρέθηκε-γυναίκα-κάτω-από-τον-κατ-317531

Το πτώμα μιας γυναίκας βρέθηκε στη μία περίπου χθες το μεσημέρι να επιπλέει στα νερά του λιμανιού στο Ηράκλειο και στις Αρχές σήμανε συναγερμός. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα επέπλεε κάτω από τον καταπέλτη ενός πλοίου. Πρόκειται, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, για μία ηλικιωμένη γυναίκα οι παντόφλες της οποίας βρέθηκαν στο λιμάνι ανάμεσα σε δύο πλοία.

Αυτό, κάνει τις Αρχές να εκτιμούν ότι ίσως η γυναίκα έπεσε στα νερά για να δώσει τέλος στη ζωή της ωστόσο ακόμα όλα εξετάζονται και δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο. Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τη σορό της ηλικιωμένης ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή. Να σημειωθεί ότι το πτώμα βρέθηκε από λιμενικό ο οποίος και το ανέσυρε.

Τι δείχνουν οι κάμερες ασφαλείας

Η ταυτότητα της γυναίκας παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη ωστόσο το υλικό από κάμερες που βιντεοσκοπούσαν το χώρο δείχνουν την άτυχη γυναίκα να βγάζει τις παντόφλες της και να πέφτει στη θάλασσα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του γιατρού, το σώμα βρισκόταν μέσα στη θάλασσα για περίπου μια ώρα, πριν γίνει αντιληπτό.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου