ΕΛΛΑΔΑ

Μαλλιά- κουβάρια έγιναν οι οικογένειες τριών αδερφών και κατέληξαν στο νοσοκομείο

μαλλιά-κουβάρια-έγιναν-οι-οικογένειε-340993

Μαλλιά- κουβάρια έγιναν οι οικογένειες τριών αδελφών που είχαν διαφορές μεταξύ τους και συνεπλάκησαν στο χωριό της Ροδόπης, όπου κατοικούν! Στο άγριο ξύλο που έπεσε, αδέλφια και ξαδέλφια -άνδρες και γυναίκες- αλληλοτραυματίστηκαν, με αποτέλεσμα τέσσερις από αυτούς να νοσηλεύονται στα νοσοκομεία!

Όλα ξεκίνησαν από τον διαπληκτισμό των δυο αδελφών 48 και 51 χρόνων, που είχε ως αποτέλεσμα ο πρώτος να τραυματίσει τον δεύτερο με αιχμηρό αντικείμενο στη θωρακική χώρα και τον τράχηλο.

Αμέσως συνεπλάκησαν τα παιδιά τους και ένας 20χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι στην πλάτη έναν 23χρονο. Την ίδια στιγμή, η 26χρονη κόρη του πρώτου δράστη τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο την σύζυγο και την κόρη του 51χρονου ηλικίας 45 και 19 χρόνων! Στη συμπλοκή παρενέβησαν ο 43χρονος τρίτος αδελφός και η 45χρονη σύζυγός του, που γρονθοκόπησαν τα θύματα!

Μέσα σ’ αυτό το αλαλούμ, οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν αρχικά, αλλά οι αναζητήσεις που ξεκίνησαν άμεσα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής και του τμήματος Αρριανών είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν ο 48χρονος, ο 43χρονος, η 45χρονη και η 26χρονη, ενώ ο 20χρονος διέφυγε και αναζητείται. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν δύο μεταλλικές βέργες, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 0,14 εκατοστών, ένας σιδερολοστός και ένα αιχμηρό εργαλείο οικιακής χρήσης και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, βαριά σωματική βλάβη, συμπλοκή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου η 45χρονη παρέμεινε για νοσηλεία, η 19χρονη αποχώρησε μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ ο 51χρονος και ο 23χρονος διακομίστηκαν στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, καθώς τα τραύματά τους ήταν πιο σοβαρά.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου