ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή ο πατέρας που εξέδιδε την ανήλικη κόρη του για 5 ευρώ

στη-φυλακή-ο-πατέρας-που-εξέδιδε-την-αν-347063

Δεν έπεισαν την ανακρίτρια Πρωτοδικών Κω στις απολογίες τους ο 41χρονος πατέρας που εξέδιδε για πέντε ευρώ την ανήλικη κορούλα του από τα 10 της χρόνια, αλλά ούτε και ο 67χρονος που φέρεται να την βίαζε συστηματικά επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Έτσι, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Ο 41χρονος, που πάσχει από μια μορφή αναπηρίας, κατηγορείται για απλή συνέργεια σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια. Είχε συλληφθεί όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα Καλύμνου όπου βρισκόταν η 14χρονη κόρη του για να δει τι συνέβαινε και, ενώ στην προανάκριση ομολόγησε τα πάντα, στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι είναι θύμα πλεκτάνης που έστησε η αδελφή του!

Ο συνταξιούχος αντιμετωπίζει διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού ηλικίας κάτω των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια. Ο 67χρονος αρνήθηκε στην απολογία του όλες τις κατηγορίες σε βάρος του και ισχυρίστηκε ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση.

Η ανήλικη τον κατηγορεί ότι, όταν ήταν 10 χρόνων, την πήγε με τη βία σε ένα χωράφι όπου την βίασε και της έδωσε πέντε ευρώ. Όταν είπε τι συνέβη στον πατέρα της, της απάντησε ότι θα κανόνιζε ο ίδιος τον 67χρονο. Όμως, ο ηλικιωμένος συνέχισε να την βιάζει δυο ή τρεις φορές κάθε εβδομάδα και να της δίνει λίγα χρήματα, τα οποία άφηνε στον πατέρα της.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου