ΕΛΛΑΔΑ

Φορτηγάκι σκόρπισε τον τρόμο στην Λαμία

φορτηγάκι-σκόρπισε-τον-τρόμο-στην-λαμ-350835

Φόβος και αναστάτωση το μεσημέρι της Παρασκευής στα φανάρια του Σταυρού Λαμίας από τρακάρισμα με την εμπλοκή δύο οχημάτων.

Συγκεκριμένα όπως μεταδίδει το lamiareport.gr ένα φορτηγό που είχε κατεύθυνση προς Καρπενήσι, πέρασε με κόκκινο τον φωτεινό σηματοδότη και εμβόλισε ένα κόκκινο ΙΧ που έβγαινε από το Σταυρό με κατεύθυνση προς Λαμία.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν η κοπέλα που οδηγούσε το κόκκινο αυτοκίνητο να τραυματιστεί, ευτυχώς ελεφρά και να διακομισθεί για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Κατά δήλωσή της, η ίδια πέρασε στον κεντρικό δρόμο εφόσον άναψε το πράσινο φανάρι, στοιχείο που ανέφεραν κι άλλες μαρτυρίες. Όπως υποστήριξε επαγγελματίας της περιοχής το φαινόμενο είναι επαναλαμβανόμενο και φοβάται ότι δε θα αποφύγουμε θύματα. Φορτηγά που έχουν κατεύθυνση το Καρπενήσι και δεν γνωρίζουν καλά τη διασταύρωση ξεγελιούνται από το προηγούμενο φανάρι, στη διασταύρωση με το σιδηροδρομικό σταθμό ή προσπαθούν να προλάβουν το επόμενο και προκαλούν τροχαία. «Αν ήταν μηχανάκι στη θέση του ΙΧ, δε θα είχε μείνει τίποτα», είπε κάτοικος στο LamiaReport.


[lamiareport.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου