ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Κρήτη: Τα παιδιά δεν ξέρουν ακόμη ότι πνίγηκαν οι γονείς τους

τραγωδία-στην-κρήτη-τα-παιδιά-δεν-ξέρο-355389

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η νέα τραγωδία που σημειώθηκε στην Κρήτη όταν δύο γονείς έπεσαν στη θάλασσα προκειμένου να σώσουν τα παιδιά που κινδύνευαν.

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 9 το βράδυ στην παραλία Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο όπου το ζευγάρι, δύο 35χρονοι, η Κατερίνα Καναβάκη και ο Βενιζέλος Στρατάκης, είχε πάει για να κατασκηνώσει παίρνοντας ο καθένας μαζί του τα παιδιά του. Κάποια στιγμή, η 35χρονη Κατερίνα είδε τον 10χρονο γιο της να πνίγεται και έτρεξε αμέσως στη θάλασσα για να τον σώσει. Το ίδιο έκανε και ο Βενιζέλος Στρατάκης ο οποίος βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει την κόρη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα στο γόνατο.

Το ζευγάρι τελικά δεν κατάφερε να παραμείνει στην επιφάνεια, ενώ το αγοράκι το έβγαλε στην παραλία ιδιοκτήτης ταβέρνας που βρίσκεται στο σημείο και το κοριτσάκι λουόμενοι.

Ανδρες του λιμενικού που έφτασαν στην παραλία ζήτησαν έως και τη συνδρομή ενός πλοίου που περνούσε από την περιοχή, προερχόμενο από τη Σαντορίνη στις 10 παρά το βράδυ.

Οι δύο γονείς ανασύρθηκαν τελικά από τη θάλασσα μετά από ώρα χωρίς τις αισθήσεις τους, και παρά τις πρώτες βοήθειες δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά τους.

Η οικογένεια και οι συγγενείς της Κατερίνας Καναβάκη είναι συγκλονισμένοι από τον χαμό της και σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα στα παιδιά της την τραγική είδηση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ούτε τα παιδιά του Βενιζέλου Στρατάκη γνωρίζουν για τον χαμό του.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου