ΕΛΛΑΔΑ

Ετοιμόγεννη γυναίκα «όμηρος» στο Κατάκολο Ηλείας

ετοιμόγεννη-γυναίκα-όμηρος-στο-κατ-356426

«Όμηρος» και «εγκλωβισμένη» στο Κατάκολο Ηλείας, παραμένει γυναίκα έγκυος στον 9ο μήνα, επειδή ο σύζυγος της, έκανε το λάθος να σταθμεύσει σε σημείο όπου ο ΚΟΚ δεν το επιτρέπει.

Το ζευγάρι πλήρωσε το πρωί της 14ης Αυγούστου 2017, την κλήση στο Λιμενικό Σώμα και ζήτησε να του επιστραφούν οι πινακίδες, προκειμένου να ταξιδέψουν για Πάτρα. Η έγκυος γυναίκα φανερά ταραγμένη και σοκαρισμένη, απευθύνθηκε αμέσως στον ιατρό – γυναικολόγο της, ο οποίος την έχει ενημερώσει λόγω κάποιου ιατρικού θέματος, ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να γεννήσει.

Ο Λιμενάρχης, παρά το σήμα το οποίο έχει εκδοθεί από το Υπουργείο για την επιστροφή των πινακίδων λόγω παράβασης στάσης και στάθμευσης του άρθρου 34, αρνείται να επιστρέψει τις πινακίδες.

Παραμονή της Παναγίας και της μεγάλης εξόδου για το Δεκαπενταύγουστο, αντί να εξυπηρετηθούν οι πολίτες, οι οποίοι έσπευσαν να πληρώσουν την παράβασή τους, αντιμετώπισαν το σκληρό πρόσωπο του τυπολάτρη Λιμενάρχη, με αποτέλεσμα επισκέπτες, τουρίστες και μια έγκυο γυναίκα να βρίσκονται «όμηροι» εκεί.

Το περιστατικό με την έγκυο γυναίκα, στην κατάσταση της, μας έχει εντυπωσιάσει, διότι γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι των σωμάτων ασφαλείας, προστατεύουν τους πολίτες και δε θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους. Εδώ τίθεται θέμα: «Πώς αντιμετωπίζεται μία ετοιμόγεννη γυναίκα»;;;

Το σήμα εκδόθηκε στις 11 Αυγούστου 2017

Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, επιστρέφονται οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους κατά την εορταστική περίοδο του Δεκαπενταύγουστου.

Η καταγγελία έγινε στο juniorsclub.gr

zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου