ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα «βεντέτας» στον Γέρακα.Ο γιος του θύματος είχε σκοτώσει το γιο του δράστη

έγκλημα-βεντέτας-στον-γέρακα-ο-γιος-360638

Έγκλημα εκδίκησης αποδεικνύεται η άγρια δολοφονία ενός 60χρονου, πριν από λίγες εβδομάδες στο Γέρακα.

Το θύμα είχε βρεθεί νεκρό, εκτελεσμένο με πέντε σφαίρες στο κεφάλι και την ωμοπλάτη, μέσα στο αυτοκίνητό του, στη διασταύρωση των λεωφόρων Μαραθώνος και Σπάτων, σε κεντρικό σημείο του Γέρακα.

Τώρα, η Αστυνομία, με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει την εκδοχή της «βεντέτας» που ερευνούσε από την αρχή η Ασφάλεια Αττικής, για την εκτέλεση, με πέντε σφαίρες, του 60χρονου Μανούσου Ριτζάκη, στις 15 Ιουλίου, στον Γέρακα.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο 49χρονος πατέρας του 20χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2016, στην περιοχή Άγιος Πέτρος στην Πεντέλη.

Για αυτή τη δολοφονία (του 20χρονου), έχει συλληφθεί από τον περασμένο Νοέμβριο και βρίσκεται ήδη στις φυλακές, ο 23χρονος γιος του 60χρονου που έπεσε νεκρός στο Γέρακα. Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος κατά τη σύλληψή του είχε δηλώσει ότι κίνητρο της δολοφονίας του 20χρονου ήταν τα ναρκωτικά.

Το υλικό που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από κάμερες στον τόπο του εγκλήματος και τη γύρω περιοχή, καθώς και άλλα στοιχεία της προανάκρισης, τους οδήγησαν στην ενοχή του 49χρονου.

Ο δράστης συνελήφθη χθες Πέμπτη (10/08), μετά από δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και το ένταλμα που ακολούθησε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου