ΕΛΛΑΔΑ

Απειλητική επιστολή εστάλη στον πρόεδρο του ΣτΕ

απειλητική-επιστολή-εστάλη-στον-πρόε-380742

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρατική Ασφάλεια, καθώς προ ημερών εστάλη στον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκο Σακελλαρίου φάκελος, ο οποίος περιείχε απειλητικό σημείωμα με στοιχεία για τις καθημερινές κινήσεις του.

Ειδικότερα, ο φάκελος εστάλη στην κατοικία του κ. Σακελλαρίου στις 18 Ιουλίου. Ο αστυνομικός φρουρός τον θεώρησε ύποπτο, καθώς δεν υπήρχαν σε αυτόν στοιχεία αποστολέα.

Τον φάκελο φέρεται να παρέλαβαν αστυνομικοί, οι οποίοι τον ήλεγξαν σε συσκευή x-ray. Από τον έλεγχο δεν βρέθηκε κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός ή άλλο ύποπτο αντικείμενο. Ως εκ τούτου οι αστυνομικοί τον επέστρεψαν στην κατοικία του κ. Σακελλαρίου, ο οποίος εκείνες τις ημέρες απουσίαζε.

Όταν ο πρόεδρος του ΣτΕ επέστρεψε, άνοιξε τον φάκελο και βρήκε μια επιστολή γεμάτη με απειλές.

Οι απειλές αφορούσαν σε διάφορες αποφάσεις του κ. Σακελλαρίου, αλλά και στην ψήφο του αναφορικά με την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες κι οδήγησε στην ακύρωση του σχετικού διαγωνισμού.

Το εν λόγω σημείωμα κινητοποίησε τις Αρχές, με αποτέλεσμα να έχει ζητηθεί η ενίσχυση των μέτρων φρούρησης του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Δείτε την επιστολή από το bloko.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου